Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
I ugnen står nu klyftpotatis, fetaostfyllda småpaprikor och veganska nuggets.
I kväll samlas minst 18 personer för skaldjursfest, får se om jag ansluter till efterrätten.
Det finns ett recept på halloumi stroganoff som är underbart god.Lagat stroganoff på quorn, blev ok men fick bara 3 av 5 stjärnor av det närvarande bonusbarnet. Tror svärmor brukar göra på ketchup, blir lite sötare då, jag gjorde på tomatpure. Vitkålssallad med vinägerdressing med vitlök och senap samt lite äpple för att muntra upp det hela. Morotstavar och basmatiris var det också till. Nu har jag ätit ett halvt paket ballerina och druckit två koppar te.
Panerad torsk (glutenfri panko, den är bra!) med glada morötter, potatismos och antingen remoulad eller citron eller bägge delar. Visa bifogad fil 38652
Jag lagade vegansk kobideh, basmatiris med bondbönor, dill och saffran (det heter något på persiska) och så tänkte jag laga någon aubergine- och tomatsås till, men det fanns ingen aubergine i närmaste affär. Så det blev tomatsås med kidneybönor. Alt blev gott.
Jag har lärt mig av kurdiska bekanta, men ungefär så här: https://zeinaskitchen.se/baghali-polo/Hur gör du riset?
Kokar och blandar ihop när det är klart?