Jag har ätit yoghurt och müsli de senaste två kvällarna, ty jag har frekventerat kulturtantsevenemang. Icas krispiga müsli med jordgubbar och yoghurt (det är något i som är yoghurtdragerat så att säga) är helt underbar. Blandar turkisk yoghurt med hög fetthalt med någon lite lättare fruktig. Så rackarns gott sådär när det börjar mörkna! Igår tog jag en bit brie till efterrätt. För proteinets skull, kan vi säga
Idag åt jag plocksallad till lunch, med bl.a blomkålsris som bas. Det är så himla gott! Riven blomkål med majs, svarta bönor och hackad paprika, och så är det dressat med citronsaft och lite lite olja bara. Och salt och peppar, antar jag. Den andra basen var italiensk "black barley" - alltså svart korn - med gröna oliver, soltorkade tomater och sånt. Jag hittar inte svart korn i min matbutik men det, salladslök känns som om belugalinser är väldigt nära i textur och storlek. Här ska snickras matlådor! Tänker att t.ex keso kan vara gott som protein till blomkålsröran särskilt.