Mineur
Moderator
Jag sköljde ner två Alvedon med en gin och tonic innan jag gick hemifrån igår (och kände hur min lever skrek av fasa) och lyckades trots allt ha en helt okej kväll. Dessvärre tenderar jag att tappa aptiten när jag är sjuk, vilket ju inte på något sätt är optimalt när man ska äta sexrätters, men jag petade i mig det mesta av det mesta i alla fall (och fick skämmas lite när servitrisen för tredje gången oroligt frågade ifall jag verkligen gillade maten).
Bäst var råddjurstartaren med kololja, schalottenlök, pumpa och libbsticka. Och till efter-efterrätt beställde jag in en viol-cocktail som var så god att jag fortfarande inte slutat tänka på den. På tal om min skrikande lever, alltså.
Ikväll kommer mina föräldrar på besök och ska stanna över helgen. Eftersom att jag är lite ynklig har mamma lovat att göra köttbullar till mig, och jag hoppas att det kan hjälpa att göra mig högst o-ynklig inför morgondagens vinprovning samt allt det andra roliga (och goda!) vi har planerat för helgen. Heja immunsystemet!
Bäst var råddjurstartaren med kololja, schalottenlök, pumpa och libbsticka. Och till efter-efterrätt beställde jag in en viol-cocktail som var så god att jag fortfarande inte slutat tänka på den. På tal om min skrikande lever, alltså.
Ikväll kommer mina föräldrar på besök och ska stanna över helgen. Eftersom att jag är lite ynklig har mamma lovat att göra köttbullar till mig, och jag hoppas att det kan hjälpa att göra mig högst o-ynklig inför morgondagens vinprovning samt allt det andra roliga (och goda!) vi har planerat för helgen. Heja immunsystemet!