I detta hus lever en nu enligt projekt Äta Ur Frysen, och på kuppen har vi fått för oss att försöka vara lite sparsamma och sådär, äta upp saker som finns i skafferi och kyl och inte handla i onödan (ligger tyvärr inte direkt för varken mig eller partnern). Men! Vår frys består av väldigt trevliga saker, visar det sig! Till exempel har kvällsmaten de senaste dagarna bestått av perfekt avokado med löjligt mycket Kalixlöjrom (ett halvkilo behöver ätas upp innan den härsknar då vi fått ett nytt halvkilo i julklapp, STACKARS mig och partnern!), toast med chèvre, och ikväll en improviserad pizza med mozzarella, sjaunagravad renfilé, rödlök och pepparrot samt babyspenat. Planen är också att äta moussaka (lammfärs från frysen), samt svamp risotto (parmesan och svamp samt vinslattar från frysen), plus morotssoppa, kikärtscurry etc etc etc. HerreGUD vilken matvaruhoarder jag är!
Januari är en svår månad, förstår jag.
(Jobbar själv envetet vidare med skafferi- och frysfynden, i sann snålmånads-anda!)