Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vill bara säga att detta vin är (i bild hos @Malin_L ) jäkla bra i de flesta årgångar:Varmrätten! Så himla god Boeuf bourguignon!
Visa bifogad fil 109563
Nu gillar jag min kapsylöppnare som sitter fastskruvad på väggen mer och mer.Min mat blev god! Kunde inte göra brunsås så blev vit med svamp i... skamligt, jag vet, men hade glömt kolla så alla saker var hemma för sås ju!
Och cidern får vänta tills bättre tider. Antingen tills någon snäll person öppnar den åt mig eller tills jag packat upp min kapsylöppnare. Mina. De är alla nerpackade, den senaste så sent som i går, men jag kan inte komma på i vilken låda och känner inte för att rota runt. Det blir alltså fläskestek, kantarellsås, potatis, tomat och till det alkoholfri öl.
Det får duga, trots allt bättre än en värmd matlåda
Ska du flytta?Men en fläskstek steker man väl inte i stekpanna? Har aldrig hört om det förr!
Gör inget om det tar lite tid så testar på dina grader! Min stektermometer är nerpackad så den har jag tyvärr inte att tillgå till just nu.
Mamma lyckas alltid med sina stekar, jag är inte lika skicklig som hon faktiskt. Vi har tidigare haft som tradition att äta dansk fläskesteg på annandag jul. men det blev inte i år tyvärr. Saknar det! Så gott, med mammas underbart goda sås gjord av skyet från steken. Och dansk rödkål till.
Har en burk rödkål, glasburk, med bäst före september i år, funkar den ännu tro? Jag är inte lukta och smaka typen eftersom jag har fobi för sådant som kan smaka illa.
Förresten, undrar om jag inte gjorde stek förra nyåret med?????