Hehehe, hmm varför inte. Min carbonara är en fruktansvärd avart, min mans likaså.
Min har fläsk, champinjoner (oh no!), ägg som är gasp! rört i pastan när pastan är varm så den liksom lägger sig på pastastråna (älskar det för så gjorde pappa när jag var liten och ingen någonsin åt spagetti till annat än köttfärssås
)
Min man har, hujeda mig, fläsk, grädde (hjälp!) champinjoner (oh no!) lök (snyft) (vem vet han kanske rent av skulle kunna ha ärtor, men jag har inte sett det hittills) och en äggula i ett halvt ägg ovanpå (jag tackar nej till den för jag gillar inte rått ägg så mycket).
Vi vet båda att vi gör fel och borde haft bara pasta, griskind och något eller pasta och amerikanskt fläsk som under 2 världskriget
Helt ärligt skäms jag kanske lite över carbonaran (men jag älskar champinjoner i) men inte ett dugg över korvstroganoffen som jag bara tycker blir bättre hehe. (blev faktiskt jätteförvånad en gång när jag läste ett recept en gång och insåg att det bara var grädde och tomatpuré, mamma hade ju 80-tals fettskräck så det var en klar no go.)