Igår lyssnade jag på P4 Extra där Alexandra Zazzi lagat ostkaka som hon bjöd på. Till en serverades hjortronsylt men till den andra serverades det som enligt henne är vanligast nämligen lingonsylt?! Så nu måste jag kolla om det verkligen är så vanligt? Vad har du för sylt till ostkaka? (Om jag missat din sylt i listan så skriv i tråden)
Jag äter med jordgubbssylt, men enbart för att det alltid är den enda sylt jag har hemma. Lingonsylt har jag också, men jag skulle aldrig kunna tänka mig att äta den till ostkaka! Den används enbart till köttbullar och potatis, eller raggmunk!
Hjortronsylt är nog absolut godast, men dyyyr, och så ofta äter jag inte ostkaka! Drottningsylt är också gott, men den äter jag inte till något annat, så lika där, blir bara att kasta.
Hallonsylt är det ju bara en massa kärnor i så den går fetbort!
Och visst är vi väll överens att det måste vara lättvispad grädde till också hoppas jag?!