i zkåne möjligenNja det är mer med saftsås vad jag har förstått.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
i zkåne möjligenNja det är mer med saftsås vad jag har förstått.
(Nej ris à la Malta äter man inte! )Ris a'la malta äter man med apelsin eller saftsås. Risgrynsgröt med kanel och socker (Norrland).
Ris à la Malta är typ den bästa sötsaken på julbordet ju! Däremot skulle jag aldrig någonsin ha smör i gröt. Så hemskt, påminner om blöta!(Nej ris à la Malta äter man inte! )
Och min norrländska pappa åt alltid risgrynsgröt med smöröga, salt, kanel och socker.
Funkar perfekt, det gör jag varje årFunderar på att baka mandelmusslor och frysa, är det någon som har erfarenhet av av hur de blir när man tinar upp dem? Jag gillar när de är spröda men är de bara mjuka?
Usch och fy för ris á la Malta, smakar ju bara grädde.Ris à la Malta är typ den bästa sötsaken på julbordet ju! Däremot skulle jag aldrig någonsin ha smör i gröt. Så hemskt, påminner om blöta!
Oavsett har jag faktiskt aldrig någonsin hört talas om saftsoppa till just gröt.
Tur vi är olika.
Det beror väl på hur mycket grädde man blandar i. Den görs ju på överbliven risgrynsgröt. Vill man vara rebellisk kan man blanda socker och kanel i Maltan också.Usch och fy för ris á la Malta, smakar ju bara grädde.
Fram för risgrynsgröt med socker och kanel, med eller utan smör.
Tycker inte om gräddsmakt öht, gick i högstadiet innan jag ens åt gräddglass och avskyr gräddtårta. Trycker ut grädden i marsipantårtor och skrapar bort.Det beror väl på hur mycket grädde man blandar i. Den görs ju på överbliven risgrynsgröt. Vill man vara rebellisk kan man blanda socker och kanel i Maltan också.
Ja då går ju alla gräddiga saker bort förstås. Jag är inte en fan av ren vispgrädde, men som del i desserter kan det vara jättegott!Tycker inte om gräddsmakt öht, gick i högstadiet innan jag ens åt gräddglass och avskyr gräddtårta. Trycker ut grädden i marsipantårtor och skrapar bort.
Ja verkligen!Ris à la Malta är typ den bästa sötsaken på julbordet ju! Däremot skulle jag aldrig någonsin ha smör i gröt. Så hemskt, påminner om blöta!
Oavsett har jag faktiskt aldrig någonsin hört talas om saftsoppa till just gröt.
Tur vi är olika.
Enligt pappa (jag äter inte) ska det vara Scans prinskorv och det är viktigt att det är de som är böjda, inte de raka.Haha, så många olika kål-varianter Jag gillar inte kål så jag äter nog bara rödkål till steken någon av juldagarna.
Hemgjord leverpastej har jag aldrig hört talas om, är det svårt? Låter ju jättegott, även långbakad julskinka!
Köttbullarna ska vara hemgjorda tycker jag, de är godast då, en sådan speciell smak på julen!
Vad för prinskorvar äter ni? Vilka är godast?
Rödbetsallad är gott också, har aldrig gjort egen, kanske jag borde testa!
Och vörtbröd, jag älskar vörtbröd, med russin. Det är sanslöst gott!
För mig är det precis tvärtom!Ris a'la malta äter man med apelsin eller saftsås. Risgrynsgröt med kanel och socker (Norrland).