Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Måste av nyfikenhet fråga, blev din sås fiskbullsfärgad eller gyllene som på bilden? Jag gillar att läsa kommentarerna på recept, och hur olika folk lyckas göra med samma receptDet här är en av mina höstfavoriter: https://www.ica.se/recept/kycklinggryta-med-dragon-och-apple-723215/
Haha jag tror inte ens att jag reflekterat över färgen! Och fiskbullar vet jag inte om jag någonsin ätit Och dessutom var det nog uppåt ett år sedan jag gjorde den där grytan senast... Ja du hör ju, jag är helt hopplös! Men jag kan återkomma med rapport gällande såsfärg nästa gång jag gör denMåste av nyfikenhet fråga, blev din sås fiskbullsfärgad eller gyllene som på bilden? Jag gillar att läsa kommentarerna på recept, och hur olika folk lyckas göra med samma recept
Den här krämiga kycklinggrytan är galet god speciellt med philadelphia vitlök och örter (men halvera fonden, blir tillräckligt salt ändå!)
Ja! Den är fasen godast av alla grytor!!Böff, böff böff (buef bourgogne)
Åh, så sugen jag blev nu, men får bli nästa helg!
Det ska nog testas! Frågan är var jag får tag i Oxsvans, om går på lokala ICA eller måste ta kik i storstan (Nyköping). Inte så ofta man kollar efter den styckdetaljenJag brukar alltid ha i oxsvans i min boeuf, blir mycket mer smakrikt då. Nu vill jag också ha boeuf.