Jag tycker nog att det smakar tvål men i så fall gillar jag tvålsmak I guess? Inget fel med att känna sig ren
Jag hör också till de som lärt sig att gilla koriander från den första förvirringen och tvålkänslan, men det gick ganska snabbt över till en stor uppskattning. Nu skulle det kännas helt tragiskt att äta t ex asiatisk biffsallad eller vietnamesiska vårrullar utan, det är verkligen SÅ GOTT i just sådana kombinationer med lime/fisksås/chili/vitlök/mynta/hackade jordnötter.
+1. Jag tycker helt klart att det har tvåliga toner, men när jag vant mig vid smaken och i rätt kombination är det oersättligt!
Jag tycker att det smakar bränt gummi, huh!
Jag kan gilla smaken av bränt gummi också, i rätt sammanhang och lagom mängd. Tänk en riktigt bra riesling!
Men blä nej jag gillar inte smakar ju tvål!
En fråga till er som gillar det: Gillar ni tvålsmak eller smakar det något annat för er? Kan ni förklara hur ni tycker att det smakar? (Av nyfikenhet).
Jag har ju uppenbarligen tvålgenen, men efter att ha ätit det i rätt kombinationer kan jag även dechiffrera fler nyanser i det. (Vilket för övrigt gäller mycket av det jag numera gillar, tex första gången jag åt oliver tyckte jag att det mest smakade unket salt...)
Gillar dock inte alls lavendel! Det blir en sunkig tvålparfym med mina smaklökar, trots att det luktar rätt behagligt i rabatten.
Lägger till spiskummin; gott i mat, äckligt i burken.