Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har vant mig och gillar koriander nuförtiden Förr tyckte jag bara det smakade diskmedel dock.Nej egentligen tror jag inte att jag gillar den speciellt mycket men jag äter den ändå eftersom min särbo har den ofta i mat.
Har funderat ett tag på om jag kanske kan vänja mig vid den till slut.
Jag börjar tro att jag är smått unik vad gäller relation till koriander Min inställning är ungefär densamma som min inställning till timjan eller oregano:
Ja det kan väl vara gott till rätt saker. Inte äckligt och inte guds gåva till mänskligheten
Samma här. Då och då blir det lite mycket tvål men för det mesta är det helt ok, så jag har svårt att förstå de två lägren i frågan.Jag börjar tro att jag är smått unik vad gäller relation till koriander Min inställning är ungefär densamma som min inställning till timjan eller oregano:
Ja det kan väl vara gott till rätt saker. Inte äckligt och inte guds gåva till mänskligheten
Det ena lägret har generna emot sig. Jag lovar, färsk koriander smakar inget annat än tvål för mig. Mild, komplex smak - pyttsan - intensiv enbart tvål. Det räcker med ganska lite för att förstöra en hel tallrik, så äter man asiatiskt blir utbudet på restaurang smalt.Samma här. Då och då blir det lite mycket tvål men för det mesta är det helt ok, så jag har svårt att förstå de två lägren i frågan.
Känner du till några bra varianter och var man kan köpa frön till dem? De jag sådde smakar just - ingenting. Jag slängde allt, så besviken.....Korianderblad eller cilantro som det heter på Spanska är ett måste i Asiatisk mat och färska salsor. De asiatiska sorterna är det mer smak på. Finns massor av varianter med olika smak. Krukodlad köpt i butik smakar ingenting. Korianderfrön gillar jag inte.
Jag hör också till de som lärt sig att gilla koriander från den första förvirringen och tvålkänslan, men det gick ganska snabbt över till en stor uppskattning. Nu skulle det kännas helt tragiskt att äta t ex asiatisk biffsallad eller vietnamesiska vårrullar utan, det är verkligen SÅ GOTT i just sådana kombinationer med lime/fisksås/chili/vitlök/mynta/hackade jordnötter.
Ja. Jag avskydde det tidigare, smakar tvål, men efter några försök kan man ju konstatera att det egentligen inte är något större fel på tvålsmakJa eller nej.