Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Håller med om att det är klurigt med bruset, men om jag måste välja på brus eller (ofrivillig) rörelseoskärpa så tar jag hellre brus! Det går att städa upp bilden lite i efterhand, men det går aldrig att redigera bort oskärpa
Kör redan på max bildkvalité, fotar endast med RAW när jag ska fota seriöst, brukar använda jpg för att lära mig, då RAW tar ganska mycket plats och man kan inte fota lika många bilder med det.Jag håller med! Men om en har en kamera som ger rödstick vid låg ISO så förstår jag frustrationen. Min gamla 450 blev rejält brusig redan vid 800 ISO. Nuvarande får motsvarande effekt vid 25600 ISO med samma objektiv.
Att köra på maxad bildkvalitet (samt RAW) ger ytterligare lite utrymme ur redigeringssynpunkt, så kolla om du kan öka det i din kamera @RedHyuuga.
Vad är det där för något? Tittade lite snabbt första gången och tänkt "snygg skärpa på månen", sen tittade jag igen och får inte ihop det riktigt. Något som svävar i luften och ser fruset ut, hmmm.
Såpbubbla gissar jagVad är det där för något? Tittade lite snabbt första gången och tänkt "snygg skärpa på månen", sen tittade jag igen och får inte ihop det riktigt. Något som svävar i luften och ser fruset ut, hmmm.
Ah, ja det kan det ju vara. Tyckte det såg ut som något glasaktigt.Såpbubbla gissar jag
om man blandar i glukos eller sirap i såpbubblorna så fryser dem när det är kallare än -10Ah, ja det kan det ju vara. Tyckte det såg ut som något glasaktigt.
oh coolt, det visste jag faktiskt inte.om man blandar i glukos eller sirap i såpbubblorna så fryser dem när det är kallare än -10
Inte ens det gjorde vi faktiskt utan blandade bara diskmedel, vatten och florsocker, de frös ändå (-14 grader).om man blandar i glukos eller sirap i såpbubblorna så fryser dem när det är kallare än -10
Sedär, då har du ju lite att spela med innan du behöver sänka slutartiden eller öppna bländarenTestade min kamera angående ISO det är först på ISO 6400 som märkbart brus dyker upp litegrann och sen tydligare på ISO 12800.
Va coolt, är det svårt att fota dom? Blir lite sugen att prova, vi har förvisso "bara" -8 här idag.Inte ens det gjorde vi faktiskt utan blandade bara diskmedel, vatten och florsocker, de frös ändå (-14 grader).
Här är en som bara frusit i botten, @RedHyuuga !
Ja, fast jag ska nog testa i lite mörkare förhållanden också, ifall det nu har någon betydelse.Sedär, då har du ju lite att spela med innan du behöver sänka slutartiden eller öppna bländaren
Fast då har du ju någon form av socker i Tror det är det som är grejen för att de ska frysaInte ens det gjorde vi faktiskt utan blandade bara diskmedel, vatten och florsocker, de frös ändå (-14 grader).
Här är en som bara frusit i botten, @RedHyuuga !
Nä inte alls! Jag försökte att fota lite snett mot solen, inte så den var med i bild men så den lyser genom bubblan och ger den lite liv, de bilder där bubblan hamnade i skugga blev rätt trista. Sen är det att föredra att låta någon annan blåsa, det är nog besvärligt att försöka både blåsa och fota själv!Va coolt, är det svårt att fota dom? Blir lite sugen att prova, vi har förvisso "bara" -8 här idag.
Mycket möjligt, jag tänker att det blir ju inte lika klistrigt som av sirap tex. Men i alla recept jag hittar så ska det vara någon form av socker för att ge bubblan lite hållbarhet!Fast då har du ju någon form av socker i Tror det är det som är grejen för att de ska frysa
Även jag har fotat en del, här är ett litet urval