Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Som barn var min favorit Port Salut (kallade den för Potatisost), jag lär tom ha önskat mig 1 kg Port Salut och en osthyvel i födelsedagspresent. Minns det inte själv så jag vet inte om jag fick den presenten och nu finns ingen kvar jag kan fråga.Favoritost på mackan: Präst, Port Salut och Hushållsost (faktiskt!), allt beroende på humör!
Har du provat med lite färskriven ingefära i rabarbermarmeladen? Om inte, gör det men tänkt lite, den skall inte "bedöva" rabarbern. Fick tipset av en engelsk väninna som är marmeladexpert.Med min rabarbermarmelad som sällskap jag har tom fått särbon som påstår sig hata tillagad rabarber medge att St Agur med min marmelad är lite lätt orgastisk.
Har du provat med lite färskriven ingefära i rabarbermarmeladen? Om inte, gör det men tänkt lite, den skall inte "bedöva" rabarbern. Fick tipset av en engelsk väninna som är marmeladexpert.
Äntligen någon mer som inte gillar Grevé och Herrgård! Jag har kommit fram till,efter många år, att jag inte gillar ostar som beskrivs som "nötiga", som Grevé och Herrgård.
Favoritost på mackan: Präst, Port Salut och Hushållsost (faktiskt!), allt beroende på humör!
Går inte ens in på favoriter på ostbrickan, listan blir för lång
Du missade mig! Jag har aldrig gillat Grevé, tycker att den är direkt äcklig och måste ta bort om det ligger på en macka jag får.
Du missade mig! Jag har aldrig gillat Grevé, tycker att den är direkt äcklig och måste ta bort om det ligger på en macka jag får.
Off topic, men: Kallade din engelska väninna det för marmelad? Eller "jam" (sylt)? Min engelske man är jättepetig med att enbart citrusmarmelad är marmelad, allt annat är jam/sylt. Jag fortsätter dock att kalla allt som är lite "fastare" för marmelad.... Till J:s stora förtret.Har du provat med lite färskriven ingefära i rabarbermarmeladen? Om inte, gör det men tänkt lite, den skall inte "bedöva" rabarbern. Fick tipset av en engelsk väninna som är marmeladexpert.
Nejdå, hon kallar det jam, hon är också av uppfattningen att det bara är citrus som är marmelad. Det är jag som kallar allt för marmelad utom lingon- och blåbär som är sylt. Vissa grejer kallar hon för preserve, som ginger preserve (alltså med bara ginger och inget annat i).Off topic, men: Kallade din engelska väninna det för marmelad? Eller "jam" (sylt)? Min engelske man är jättepetig med att enbart citrusmarmelad är marmelad, allt annat är jam/sylt. Jag fortsätter dock att kalla allt som är lite "fastare" för marmelad.... Till J:s stora förtret.