Exakt just nu så har jag inte reagerat så jättemycket på matpriser eftersom vi hade en del i kyl och frys och vi har ätit variation på squash. Frukt: melon, men jag har inte haft koll på tidigare priser på melon... och det har varit på extrapris. Äpplen o gurka ramlar just nu ned ur träden och gurkan och är typ-frukt. Vårlök är typ nästan purjolök tänker jag så...
Har noterat att mjölken gått upp till 17-18 kr och det är ju helt klart märkbart (även om vi inte dricker så mycket). Vi är generellt sett oerhört slarviga med matinköpen och det känns som något som vi verkligen måste ändra på nu. Jag har mest reagerat genom att just nu vägra köpa en ny ost innan den tidigare är uppäten.
Skulle jättegärna baka men det skulle säkert ändå bara bli dyrare eftersom läskigt vitt rostbröd ändå föredras och köpes
och de förpackningarna är bisarrt gigantiska (säkert dock ej dyra). (sedan har brödkontot från min sida sett varit oerhört generöst när det gäller helger och bagerisurdegsbröd, får se vart det springer iväg till)
Är också en Reko äggs konsument och där finns nog absolut tyvärr en övre gräns där jag slutar köpa ägg. 5-5,40 kr styck.