Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ska höra med min bm nästa gång!
Fortsätter funderandet lite... Skivat pålägg, tänker Bröderna Pärssons rökta gourmetskinka brukar vi ha på sån där tortilla pizza med Santa Marias såser, kan man köra det på, det hettas ju upp 200 grader vid tillagning eller ska man frysa in skinkan först? Har för mig att de är ok att äta om det inte är för nära utgångsdatum?
Ska höra med min bm nästa gång!
Fortsätter funderandet lite... Skivat pålägg, tänker Bröderna Pärssons rökta gourmetskinka brukar vi ha på sån där tortilla pizza med Santa Marias såser, kan man köra det på, det hettas ju upp 200 grader vid tillagning eller ska man frysa in skinkan först? Har för mig att de är ok att äta om det inte är för nära utgångsdatum?
Men va? Vadå får man inte äta sån skinka?
Najs! Jag lämnade in mina ridbyxor till en skräddare förra gången som klippte av linningen och satte fast en bred resår istället som satt under magen. Det tyckte jag var skönt Din variant var nog smartare dock!Sydde mig ett par gravidridbyxor igår! klippte mudden av ett par gamla gravidjeans och sydde fast på ridbyxorna. Dom blev jättebekväma så nu kan jag ha helskodda ridbyxor så länge jag orkar rida
Najs! Jag lämnade in mina ridbyxor till en skräddare förra gången som klippte av linningen och satte fast en bred resår istället som satt under magen. Det tyckte jag var skönt Din variant var nog smartare dock!
Mvh Miks