Blev utmanad av en kollega/vän. Hennes dotter tål inte mjölkprotein och soja, och hennes man gillar inte choklad. Kunde jag fixa en god tårta som hela familjen kunde äta? Så efter en del googlande gör jag nu en prinsesstårta. Bottnarna är naturligt mjölkproteinfria, förutom att jag fick komma ihåg att inte smörja formen med smör som jag brukar göra (fick bli rapsolja). Inuti blir det Oatly vaniljsås, förstärkt med majsstärkelse så det blir vaniljkräm. Ett lager blir hemkokt blåbärssylt. Sedan, efter att ha kollat vad folk tycker funkar bäst, ska jag ha vispbar Aito Oat som grädde. Marsipan som vanligt ovanpå. Ska bli intressant att se hur den smakar OCH hur utseendet blir, speciellt om den håller ihop och inte börjar smälta efter kort tid. Har aldrig använt Aito Oat så jag har ingen aning om hur den uppför sig
! Dagens tårta är en provtårta, så vi får se hur det blir.....