athena_arabians
Trådstartare
God jul på er!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Lägg lite flingsalt på toppen. Det bryter av det söta på ett OTROLIGT gott vis !Nu har jag gjort knäck (som inte blev bränd!)
Har dock ett problem. Knäck är sött så man kan inte äta särskilt mycket
För övrigt borde knäck döpas om till klet om den inte är ett visst antal grader. Går ju typ att klistra fast saker på väggarna med det
På min termometer är 127 grader "perfekt", dvs fortfarande mjuk men släpper formarna även i rumstemperatur. Det kan behövas några testrundor innan man får till den exakt rätta temperaturen på sin termometer. När jag frågade i en fb-grupp vilken temperatur jag skulle ha för att få min knäck som jag beskriver här, så varierade folks svar från 118 grader till 130 grader. Men jag tycker att 127 och 128 grader kanske dök upp liiiiite mer i svaren, och när jag testade 127 grader blev det verkligen BRA !124 grader = klet. 128 grader = hård. Krävs bra termometer och god passning.
Göllig!!!