Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vilka otroligt fina marsvin du har! Underbar bild!
Tack! Sheltien som sitter längst till vänster i bild är en omplacering från @Lyan som kom tidigare i höstas.Vilka otroligt fina marsvin du har! Underbar bild!
Mina hade aldrig suttit still utan mat.
Man kan göra sig själv smått galen när man läser recept på att griljera skinka.... Det ska vara osötad senap. Nej, vänta, det ska såklart vara sötad. Senapen ska vara grovmalen. Nä, nä, den ska självklart vara finmalen. Det ska vara potatismjöl i "smeten". Näpp! Det ska det INTE vara. Man ska hälla skorpmjöl ovanpå. Nej, skorpmjölet ska blandas I smeten. Osv, osv, osv.....I år har jag verkligen utmanat mig matmässigt och privat massor av nya recept, detta fortsätter även i morgon! Eller.. Kanske inte så nytt recept, men jag ska för första gången prova att griljera en skinka! Därför sitter jag och kollar efter recept.
Sen ska jag även prova Mandelmanns recept på gravad morot!
Det brukar inte vara helt lätt att få dem att sitta still, nej. Ett tecken på att de är rätt så tama.Tack! Sheltien som sitter längst till vänster i bild är en omplacering från @Lyan som kom tidigare i höstas.
Tog ett bra tag att få till en bild där dom satt stilla
Man kan göra sig själv smått galen när man läser recept på att griljera skinka.... Det ska vara osötad senap. Nej, vänta, det ska såklart vara sötad. Senapen ska vara grovmalen. Nä, nä, den ska självklart vara finmalen. Det ska vara potatismjöl i "smeten". Näpp! Det ska det INTE vara. Man ska hälla skorpmjöl ovanpå. Nej, skorpmjölet ska blandas I smeten. Osv, osv, osv.....
P.S. Jag tror det blir bra, oavsett hur man gör i princip.... I slutänden blandade jag nog 3-4 olika sorters senapsslattar - sötade OCH osötade. Hade inget potatismjöl i, och hällde skorpmjölet ovanpå.
Det fick bli 0.75 dl med gästabudssenap, 0.25 stark polsk senap, 2 äggulor, ett par skak ströbröd ur glasburken ^^Man kan göra sig själv smått galen när man läser recept på att griljera skinka.... Det ska vara osötad senap. Nej, vänta, det ska såklart vara sötad. Senapen ska vara grovmalen. Nä, nä, den ska självklart vara finmalen. Det ska vara potatismjöl i "smeten". Näpp! Det ska det INTE vara. Man ska hälla skorpmjöl ovanpå. Nej, skorpmjölet ska blandas I smeten. Osv, osv, osv.....
P.S. Jag tror det blir bra, oavsett hur man gör i princip.... I slutänden blandade jag nog 3-4 olika sorters senapsslattar - sötade OCH osötade. Hade inget potatismjöl i, och hällde skorpmjölet ovanpå.
Är uppe i 14354 steg nu, och då var det ändå en kortare arbetsdag än vanligt... Skulle tippa på att det inkl hundpromenaderna blir att jag kommer upp i åtminstone 25 000 steg en vanlig vardag Det där med kontorsjobb känns ganska lockande kan jag säga.Jag gick också in i appen nu och kikade. Jag snittar tydligen på 14 000 steg per dag i veckan. Då är det 4 dagar i veckan som jag promenerar fram och tillbaks till jobbet, samt en lunchpromenad och dessa dagar ligger på 15 000 - 24 000 steg. Sen dalar det markant på helgerna Men det var betydligt bättre än vad jag trodde sammantaget.
Jag slutade vilja ha reda på det en dag när jag räknade ut att min jobbrunda hade innehållit ca 400 trappor (ja, trappor, inte trappsteg). Det blir... mycket.Min kan räkna antal trappsteg också men bara om det är ett visst antal i rad. Tyvärr har jag lyckats stänga av den räknaren på nåt vis men det gör inte så mycket, går inte i långa trappor så ofta.
Förstår att det känns lockande! Jag saknar dock all vardagsmotion jag fick när jag jobbade inom vården, nu när jag sitter still och pluggar. Ser så tomt nu på stegräknaren när jag ska ut med hundarnaÄr uppe i 14354 steg nu, och då var det ändå en kortare arbetsdag än vanligt... Skulle tippa på att det inkl hundpromenaderna blir att jag kommer upp i åtminstone 25 000 steg en vanlig vardag Det där med kontorsjobb känns ganska lockande kan jag säga.