Ska försöka sova lite nu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Såg något om ärtskott och gula ärtor för en tid sedan och sådde/planterade nu några burkar här. Första gången i mitt liv, har ingen aning om det blir något så vi får väl se.... sägs vara gott ju. Har en tomatplanta på ballen också, många tomater på men frågan är om den råkat få lite mycket vatten, har ju skugga där så den är ständigt fuktig.... nåja, vattnar inte på ett tag så får den torka lite. Jag skulle inte odla i år tänkte jag men kunde inte låta bli att köpa en tomatplanta ändå
Hur länge håller öppnad creme fraiche? Har en halv burk kvar sedan i torsdags, funkar inte i dag va? Och samma med gräddfil sedan i fredags? Och när åt jag bea, onsdags eller lördag? För det är ju stor skillnad på antalet dagar den varit öppen då. Minnet alltså, hur trött blir jag inte på det. Minns nu inte ens vad jag hade bean till!
Har det stått i kylen sen i torsdags, ät!Såg något om ärtskott och gula ärtor för en tid sedan och sådde/planterade nu några burkar här. Första gången i mitt liv, har ingen aning om det blir något så vi får väl se.... sägs vara gott ju. Har en tomatplanta på ballen också, många tomater på men frågan är om den råkat få lite mycket vatten, har ju skugga där så den är ständigt fuktig.... nåja, vattnar inte på ett tag så får den torka lite. Jag skulle inte odla i år tänkte jag men kunde inte låta bli att köpa en tomatplanta ändå
Hur länge håller öppnad creme fraiche? Har en halv burk kvar sedan i torsdags, funkar inte i dag va? Och samma med gräddfil sedan i fredags? Och när åt jag bea, onsdags eller lördag? För det är ju stor skillnad på antalet dagar den varit öppen då. Minnet alltså, hur trött blir jag inte på det. Minns nu inte ens vad jag hade bean till!
Jag smakar aldrig innan, för om jag gör det inbillar jag mig att de är oätliga. Japp, jag har lite "matfobi" Men fasen att jag inte minns när jag hade beasåsen, hur kan det bara ha försvunnit ur skallen liksom?!Jag är inte så brydd när det gäller syrade mjölkprodukter. Smakar de ok är de ok.
Jag smakar aldrig innan, för om jag gör det inbillar jag mig att de är oätliga. Japp, jag har lite "matfobi" Men fasen att jag inte minns när jag hade beasåsen, hur kan det bara ha försvunnit ur skallen liksom?!
Oupsi! Då är jag skyldig till lite matsvinn tidigare med andra ord! Då är den säkrad, kan ha den i morgon då och cf eller gräddfil i dag. Har ytterfile sedan i torsdags, som jag funderar på vad jag kan göra med, bara två skivor, resten är i matlådor i frysen Brukar vara snabb på att frysa in så det inte blir till spillo faktiskt.Bean hade jag inte varit bekymrad över heller, den håller i evighet.
Vad bra! De har stått i kylen, är noga med det i den här värmen, togs bara ut när jag slevade upp det jag skulle haHar det stått i kylen sen i torsdags, ät!
Har det varit framme, lukta!
Det är mjölkprodukter, du känner direkt om det är nåt!
Bea håller i evigheter, jag har lätt mina i månader öppnade i kylen
Giv mig den styrka jag saknar så att jag inte somnar mitt i detta teams-möte. Inser att jag har inget med detta ämne att göra ens men nu har jag suttit här för länge för att motsäga mig så jag får snällt visa mitt ansikte i kameran och dölja mina gäspningar.
i vårt hem håller cf länge... det är ju surt redan...Hur länge håller öppnad creme fraiche? Har en halv burk kvar sedan i torsdags, funkar inte i dag va? Och samma med gräddfil sedan i fredags? Och när åt jag bea, onsdags eller lördag? För det är ju stor skillnad på antalet dagar den varit öppen då. Minnet alltså, hur trött blir jag inte på det. Minns nu inte ens vad jag hade bean till!
I know that feeling
Det gör jag med... men men 5 kvartingar kvar av dagen skönt det... resten av styrkan börjar 16 och kör till 22...Håller på att smälta bort