Svamp tänker jag.Just paprika tror jag inte går så bra med fyllningen, paprikan kommer bli för skarp i smaken. Fyllningen har huvudsaklig smak av saffran och ingefära, med umami, lök, och fett.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Svamp tänker jag.Just paprika tror jag inte går så bra med fyllningen, paprikan kommer bli för skarp i smaken. Fyllningen har huvudsaklig smak av saffran och ingefära, med umami, lök, och fett.
Skulle formbar färs funka? Det går ju att banka ut till "lövbiff", steka lite och sen rulla ihop med fyllningen i.Jag tänkte försöka göra en vegansk version av ett recept som egentligen kräver att kött ska rullas med fyllning i (alltså typ som köttkanelbullar) och sen ugnsbakas. Har ni några idéer om vad jag skulle kunna använda istället för rött kött? Jag är öppen för alla möjliga, det behöver alltså inte vara proteinrikt eller så, bara det fungerar. Jag kanske inte heller behöver just rulla, om jag kan få till fyllningen så att den ändå stannar kvar och liksom sugs upp av vad jag nu ersätter köttet med.
Åh, ja! Men hur göra så att det inte bara blir soppa av det?Svamp tänker jag.
Klarar den det utan att ramla sönder tror du?Skulle formbar färs funka? Det går ju att banka ut till "lövbiff", steka lite och sen rulla ihop med fyllningen i.
Ja men det tror jag! Vet att Jävligt Gott har gjort veganska rullader på det sättetKlarar den det utan att ramla sönder tror du?
Då ska jag testa det, har ju formbar färs i frysen! Återkommer med smakrapport till helgenJa men det tror jag! Vet att Jävligt Gott har gjort veganska rullader på det sättet
Ja, det var smart! Lätt att rulla och personligen tycker jag ju att kål är något av det bästa som finns@Nahar Kålblad kanske?
Är det inte en massa vätska i fyllningen å svampen steks för sig först för att få bort vätskan borde det gå bra.Åh, ja! Men hur göra så att det inte bara blir soppa av det?
Ja, men jag menar, jag kan ju inte rulla svampen? Ska jag liksom göra "svampmackor"?Är det inte en massa vätska i fyllningen å svampen steks för sig först för att få bort vätskan borde det gå bra.
Ah nu fattar jag vad du menar, trodde fyllningen skulle lindas in i något. Hur brukar resultatet se ut på köttvarianten?Ja, men jag menar, jag kan ju inte rulla svampen? Ska jag liksom göra "svampmackor"?
Typ nåt sånt här:Ah nu fattar jag vad du menar, trodde fyllningen skulle lindas in i något. Hur brukar resultatet se ut på köttvarianten?
Annars finns det nån form av rispapper du kan linda fyllningen i.Typ nåt sånt här:
Men jag är inte så petig med att det ska bli just rullat. Mer att smakerna ska få blanda sig och det ser snyggt ut på tallriken, så jag kanske kan ta portabello och kål och vira ihop på något sätt.
Fredagstraditionen håller i sig. Ska fixa snart jag med.
Fredagstraditionen håller i sig. Ska fixa snart jag med.
Kan du göra aubergine rullader av dom? Eller fylla zucchini kanske?. Jag har gjort rullader med aubergin, man skär lagoma skivor på längden som man steker/grillar så de blir mjuka och rullar sedan in fyllningen och gräddar i en form.Just paprika tror jag inte går så bra med fyllningen, paprikan kommer bli för skarp i smaken. Fyllningen har huvudsaklig smak av saffran och ingefära, med umami, lök, och fett.