Är denna tråd avslutad och finns det en ny?
Nä, jag tror bara vi inte är så aktiva längre bara att fylla på tänker jag!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Är denna tråd avslutad och finns det en ny?
Gör sådana ibland men efter annat recept, men supergott!Killen lagade detta för ett tag sen, sjukt gott!
https://zeinaskitchen.se/zucchinirullar-med-ost-och-spenat/
Har gått över och skriver i den andra mattråden även om det är vegNä, jag tror bara vi inte är så aktiva längre bara att fylla på tänker jag!
Är denna tråd avslutad och finns det en ny?
Har gått över och skriver i den andra mattråden även om det är veg
Ja, alltså kan förstå behovet av en separat tråd för de som verkligen inte vill läsa om animaliska produkter eller inte äter det och därför letar inspiration här.. Men ofta hamnar denna tråd så långt bak att jag inte orkar leta, men framförallt är jag allätare som idag; vegansk linsgryta till lunch och korvstråganoff med ris till middagSkulle precis skriva att de flesta (inklusive jag) verkar skriva i Tittar in i ditt kök-tråden istället. Tycker det är fint att vego blir en del av helt vanlig vardaglig (eller festlig) mat, samtidigt tycker jag att det är kul att det finns en vegotråd och ännu roligare om den vore mer aktiv.
Tar denna tråd då för lite rapport om senaste veckornas mat.
Nån av de riktigt ruskiga dagarna var jag sugen på en höstig gryta så gjorde något inspirerat av detta recept: https://www.coop.se/recept/vegetarisk-hostgryta/
Och fy så äckligt det blev. Alltså vi åt det till middag men varken jag eller sambon klarade av att ta med det som lunchlåda, minns inte ens när/om det hänt tidigare.
Däremot har jag senaste dagarna gjort underbar fräsch och god fattoush! Alltid älskat denna rätt men aldrig gjort själv pga palla fritera bröd osv? Men nu, efter att ha sneglat på dem länge på Ica, så köpte jag dessa:
Visa bifogad fil 158072
och de var ju helt fantastiska och perfekta till rätten! (För att inte tala om som de är med hummus som dipp )
Hade en del färsk mynta kvar efter det och googlade lite vad jag skulle använda det till. Blev middag med utgångspunkt i detta recept (fast med anammas formbar färs): https://folkofolk.se/vin/recept/kryddiga-lammfarsbiffar-med-afrikansk-touch
Supergott! Älskar couscous generellt men gurkmejan och löken gjorde den verkligen amazing!