Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har köpt massor av bladpersilja - vad gör jag med den?
Har haft den på mackan och som sallad och resten står som en bukett i vas på bordet. Jag gillar den inte tillagad/kokt.
Är inte så glad i bulgur, men det kanske går med kamutvete istället? Det låter som att det skulle funka. Jag som är förtjust i potatis (!) ska nog testa med det också.Tabouleh, är ju det givna svaret.
Är inte det ren? Som i Rudolf.
Hm, har inte vi konstaterat vid något tidigare trådtillfälle att vi måste träffas någon gång och äta råbiff? Det är ju SÅÅ gott men det är nästan ingen som vill göra mig sällskap och äta det
Torkad! Har en bottenlös (tycks det mig) burk av det som jag har fått i gåva.Var hittar du ramslök nu? @Trani
Biffsauté med porter och svamp, samt potatis och en variant på råkostsallad. Helt okej enligt mig som inte gillar öl, sambon var mycket mer förtjust i maten.
Till efterrätt blir det Beeramisu, något som jag tror vi kommer upplevs ungefär som middagen. Men vem vet, det kanske blir en positiv överraskning?
Tiramisu gjord på öl?! Tillåt mig vara ytterst tveksam
Jag återkommer om jag överlever den upplevelsen (Och den är gjord på chokladstout om det gör någon skillnad)
@Hyacintht
När blir det wapiti-middag hos dig nästa gång? Säg en tid och jag samt min dygnet-runt-rock är där!
När jag lyckats strypa en med mina små små små händer. Wapiti ska ätas nystrypt nämlish.