Gårdagen och natten tillbringades på Stf Kolarbyn. Mycket trevligt, rekommenderas om man vill komma ut i skogen på ett bekvämt och avslappnande sätt. Men undvik storhelger och skollov. Det blev mycket folk under lördagen.
Maten tillagade över öppen eld, i gjutjärnsgrytor och pannor
Middag fredag: Pasta med stark strimlad korv, rödlök, halloumi, soltorkade tomater och ostsås. Allt i en härligt krämig röra öl dracks till och ölkorv fick agera efterrätt.
Frukost lördag: färdiga pannkakor som värmde på över elden, åts med hallonsylt, Nutella och jordgubbar. Riktigt kokkaffe till. Det blir inte mer riktigt än gjutjärnskanna över öppen eld...
Innan hemfärd och flykt från de människor som skulle tillbringa kommande natt i Kolarbyn blev det lunch: Pasta med stekt extrarökt och tjockt bacon lite pesto och som efterrätt kokkaffe, jordgubbar och Nutella.
Det här med att laga mat över öppen eld är balsam både för smaklökar och själ 
Maten tillagade över öppen eld, i gjutjärnsgrytor och pannor
Middag fredag: Pasta med stark strimlad korv, rödlök, halloumi, soltorkade tomater och ostsås. Allt i en härligt krämig röra öl dracks till och ölkorv fick agera efterrätt.
Frukost lördag: färdiga pannkakor som värmde på över elden, åts med hallonsylt, Nutella och jordgubbar. Riktigt kokkaffe till. Det blir inte mer riktigt än gjutjärnskanna över öppen eld...
Innan hemfärd och flykt från de människor som skulle tillbringa kommande natt i Kolarbyn blev det lunch: Pasta med stekt extrarökt och tjockt bacon lite pesto och som efterrätt kokkaffe, jordgubbar och Nutella.
Det här med att laga mat över öppen eld är balsam både för smaklökar och själ