Så mycket minns jag att oxfilé är rätt smaklöst.
Men tex en ryggbiff som man steker. Hur GÖR man egentligen? Amarone, kött och svamp lät plötsligt galet gott.
Jag googlade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Så mycket minns jag att oxfilé är rätt smaklöst.
Men tex en ryggbiff som man steker. Hur GÖR man egentligen? Amarone, kött och svamp lät plötsligt galet gott.
Så mycket minns jag att oxfilé är rätt smaklöst.
Men tex en ryggbiff som man steker. Hur GÖR man egentligen? Amarone, kött och svamp lät plötsligt galet gott.
HalvdagsKONFERANGS idag och lunchen var den lustiga rätten en halv kotlett, en halv korv, tomatsås och färskpotatis. Häpp!
Ingefärajag har just skurit (well, pa mandolin) rod och vit kal, lite paprika och hackat chili, rivet morot och ginger (vad heter det nu igen?) och later det "ligga i blot" med en asian dressing. Sedan gnuggade jag in en "rub", ocksa den med asian karaktar, i ett par NY strip steaks som ska lagas till om ett par timmar,
![]()
Ingefära