Jag hade glatt tagit grönkål! Är rätt säker på att jag har gjort det nån gång.Den ser bra ut, tack! Undrar om grönkål kan vara trevligt i(klart det kan, grönkål är väl alltid trevligt)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag hade glatt tagit grönkål! Är rätt säker på att jag har gjort det nån gång.Den ser bra ut, tack! Undrar om grönkål kan vara trevligt i(klart det kan, grönkål är väl alltid trevligt)?
Jag tycker grönkål gör sig jättebra i såväl indiskt som annat allmänt hitte på-asiatiskt. Lite mer tuggmotstånd än spenat.Jag hade glatt tagit grönkål! Är rätt säker på att jag har gjort det nån gång.
Tycker jag också! Dessutom hanterar grönkål kryddorna bra, det märks särskilt om man använder det i vegetarisk curry, tycker jag.Jag tycker grönkål gör sig jättebra i såväl indiskt som annat allmänt hitte på-asiatiskt. Lite mer tuggmotstånd än spenat.
Åh, den där blir jag jättesugen på att prova och eftersom jag ätit klart mer indiskt än marockanskt på sistone är det kanske dags för lite förändring(nytt år osv, bla bla).Du har redan fått massor av bra tips @Koltrast men om du skulle bli tvungen av järnbristen (hoppas den inte hotar dig med järnrör ) att äta mer kött i varianten lammgryta så är det här ett av mina favorit-utföranden
http://www.arla.se/recept/marockansk-kottgryta-med-granatapple/
Dock kokar jag mycket längre osv, men ändå, det är så gott med spiskumminen och granatäpplet och så couscous till
(Men jag är ett större fan av Marockansk-inspirerad mat än indisk)
Nytt år - schmytt år osv men den är helt klart oerhört god så testa den någon gång (det kanske går att göra den bra vegetarisk också om du vill spara den till en annan gång och inte är sugen på mer kött )Åh, den där blir jag jättesugen på att prova och eftersom jag ätit klart mer indiskt än marockanskt på sistone är det kanske dags för lite förändring(nytt år osv, bla bla).
Apropå järnrör låg det en SD-folder i mitt postfack idag. Jag blev topptunnor och lät den, tillsammans med ett kuvert från CSN(inbetalningskort, antagligen) ligga kvar tills vidare. Jag vill läsa skiten och kanske agera, men tänker inte låta det förstöra min helg.
CSN i elden är mer än jag vågar realisera annat än i mina drömmar. SD-blajet däremot... Inför valet hade jag en skylt om att jag inte ville ha rasistisk propaganda uppe, men det hjälpte föga.Nytt år - schmytt år osv men den är helt klart oerhört god så testa den någon gång (det kanske går att göra den bra vegetarisk också om du vill spara den till en annan gång och inte är sugen på mer kött )
Hatar att få reklam frän SD Den åker alltid raka vägen in i vedspisen om vi får sådan, så den gör någon nytta iaf. (Jag hade också önskar att jag kunde göra samma med brev från CSN utan att öppna och läsa men det känns lite risky)
Har du möjligen lust att delge receptet?Det är kallt här idag så jag funderar på att göra särbons heta saffranssoppa till middag, den värmer bra.
Du skulle ha en crock pot !Då blir det tre timmar, eller så. Det är så våldsamt kallt ute att en gryta att passa inne blir prima imorgon!
Din lät också alldeles torsdagsfabulös!Lät som en fenomenal sallad @Chili
Här har det ätits varm sallad baserad på matvete som vänts i en dijondressing. I salladen hamnade även rostade hasselnötter, granatäpplekärnor, sojabönor och stekt rödkål. Oerhört gott (tips fellow kål-ätare typ @Trani @VLMF @Koltrast )
Vi åt chilistekt lax till men jag hade lätt klarat mig utan det och ätit sallad. Enligt recept skulle det vara brysselkål i salladen men riktigt så långt har inte min kål-fascination utvecklats.
Då hade jag behövt skaffa mig ett större kök, men ja, jag hade gärna haft en!Du skulle ha en crock pot !
Har du möjligen lust att delge receptet?
Alltså, Göteborg. Hemmastaden. Jag säger bara: en god gammal vän, panerad ost och varmt vin. På Gyllene Prag på trettondagsafton. Ibland står tiden välsignat stilla. (Detta får inte nå vikttråden!)
(Och jag kom osökt att tänka på @Miran . ) (Dock ej pga vikttråden.)