Det där är en av mina bästa vardagsrätter! Älskar detMin mamma gör fortfarande fläskfilé med curry, banan och grädde i ugn när det vankas kalas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det där är en av mina bästa vardagsrätter! Älskar detMin mamma gör fortfarande fläskfilé med curry, banan och grädde i ugn när det vankas kalas.
Det känns som att det kan bli bra om det görs med fina råvaror, men här var det vanlig billig falukorv kombinerad med smält (nästan lite bränd) hushållsost/herrgårdsost.
Jag älskar ost - men är den smaklös tycker jag den stjälper mer än den hjälper. Jag skulle hellre gå för någon mer smakrik vällagrad sak. Västerbottensost hade varit perfekt i smaken, men den kanske skulle bli väl grynig.
Precis vad jag tänkte skriva, Livets Mening, det är vad de är.The joy of BARN
Det där är en av mina bästa vardagsrätter! Älskar det
Kanske inte just de där 10 minuterna efter att lemonaden hällts ut.Precis vad jag tänkte skriva, Livets Mening, det är vad de är.
Laxen blev fantastisk! Jag lade en bit laxsida på folie och penslade på barbecuesås. Jag öste kontinuerligt när fettet började smälta och såsen rann av. När laxen började bli färdig delade jag laxen lite och fortsatte ösa tills klar.Idag ska vi grilla, jag lax och zucchini och övriga karré. Bearnaise till.
Jag hade gjort en liter lemonad men treåringen hällde precis ut den i vasken.
Det är den där PK-medians fel som censurerar vad vi egentligen tycker #KillaloesägersanningenJag med! Eller Flygande Jakob! Men det får man väl inte säga längre i det här landet.
När jag försökte gilla ovanstående frågade Buke om jag "verkligen vill gilla detta inlägg?"...Det där är en av mina bästa vardagsrätter! Älskar det
PK-media säger jag bara Censur!När jag försökte gilla ovanstående frågade Buke om jag "verkligen vill gilla detta inlägg?"...
Tempo i Fjärås, praktiskt taget inom synhåll från närmaste pepparrotsodling, hade färsk pepparrot från UNGERN idag. Jag köpte en sån där liten burk av lokalt ursprung istället.Själv skulle jag handla pepparrot i större matbutik inne i stan idag men gissa vart den var ifrån?! Just det, Ungern, såklart! Vet att vi avhandlat detta tidigare men ändå, det är verkligen sjukt störigt att i princip bo granne med en odling och ändå hänvisas till ungersk pepparrot @Petruska
Tja, du hade ju iaf inte blivit hjälpt av att åka till den stora staden kbaTempo i Fjärås, praktiskt taget inom synhåll från närmaste pepparrotsodling, hade färsk pepparrot från UNGERN idag. Jag köpte en sån där liten burk av lokalt ursprung istället.
Åh, gudars. Det känns som när man blev tvingad att äta falukorv i ugn - lite samma 70-talsvibbar. (Säger hon som är född 1991.) Fullständigt horribelt.
Det finns en orsak till att jag aldrig mer äter falukorv och för det mesta aldrig vill acceptera ost på mat i ugn, lasagne är väl undantaget.
Nej, det är helt värdelöst!Tja, du hade ju iaf inte blivit hjälpt av att åka till den stora staden kba
(och btw - ett hett tips från mig - hembageriets bröd i fjärås som heter typ surdeg är inget någon någonsin borde testa! Om det verkligen innehåller surdeg så äter jag upp min manchesterbasker med tofs )
Det skulle jag också kunna äta, inte helt utan viss behållning.Min sambo gör ibland falukorv (svensk ekologisk, alltid) i ugn med ost och lök i skårorna. Det är väl knappast en av mina favoriträtter men jag rycker på axlarna och skyfflar in.
Igår lyssnade jag på ett panelsamtal om Makensom finns på Relationsinstitutets hemsida. Det var lite spännande.Cheesecaken blev jättegod! Nu har jag förflyttat mig till sommarstugan och västkusten, lite tomt och ensamt men om ett par dagar kommer ena systern med sambo hit med. Tills dess njuter jag av lugnet, har vattnat planteringarna (jordärtskockorna från Malmö verkar trivas!), dricker kaffe på trappen i solen och läser Maken