Ja, jag älskar det också! Att jag inte gör det så ofta är väl för att jag är usel på att följa recept, så det blir liksom lite väl ofta något annat än det jag började med.Mina barn älskar det såklart. Brukar ha i massa röda linser också.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja, jag älskar det också! Att jag inte gör det så ofta är väl för att jag är usel på att följa recept, så det blir liksom lite väl ofta något annat än det jag började med.Mina barn älskar det såklart. Brukar ha i massa röda linser också.
Om det inte framgick gjorde jag alltså havremjölk för att göra vaniljpudding. Varför kan ingen svara på, jag är inte ens särskilt förtjust i vaniljpudding. Nåväl, nu står den iaf i kylen och stelnar.Jag är så märkligt lättdistraherad idag. Skulle reka hundbur på nätet. Blev törstig, skulle göra te. Kollade i fel låda efter ingefära, hittade vaniljpuddingpulver. Började göra havremjölk för den var slut, glömde bort mitt te. Nu har jag ljummet vatten med citron och ingefära. Smaksinnet börjar återvända. Kanske ska jag våga mig på den där avocadon strax.
Nu som gör vego-stroganoff, hur gör ni? Jag har aldrig lagat det och nog inte ätit dylikt sen skolans korv stroganoff någon gång i förhistorisk tid (jag blev vegetarian vid elva, så innan dess måste det ha varit - mycket länge sedan).
Eftersom de aldrig äter något i den där sketna boken, så anmäler jag snart inläggen för att vara OT.
(Men skriva av, varför i all världen då? Kunde inte läraren komma på något vettigt alls att göra på lektionerna?)
Jag tyckte att croiassanterna på din frukostbild såg ut att få ca betyget 3 av 5. Varken hackade eller malna, liksom?
Jag tog nog första bästa recept på nätet och använde vegokorv bara. Det var ju i princip bara att fräsa lök, i med tomatpuré och kryddor och sådär, i med korv och på med valfri grädde. Lite socker kanske. Jag tyckte det var lite för flytande dock så jag hade i krossade eller passerade tomater också. Minns inte riktigt.
Visa bifogad fil 25021
Ser snuskigt ut, men blev gott.
Färsk salsiccia, champinjoner och kikärtor och bebisgrönkål. Stekte så kikärtorna poffade. Åt med pepparrot (KÖPT) och potäter (i alla fall vissa) eller bara mer kikärtor.
Instämmer med @fraggelzebra , men tycker samtidigt att det ser gott ut! Babygrönkål, var hittar man det? Låter underbart!Visa bifogad fil 25021
Ser snuskigt ut, men blev gott.
Färsk salsiccia, champinjoner och kikärtor och bebisgrönkål. Stekte så kikärtorna poffade. Åt med pepparrot (KÖPT) och potäter (i alla fall vissa) eller bara mer kikärtor.
Lite oligark? Med kantarellerna? Styrde de hårt? Lät finfint, trots oligark.Det blev viltstroganoff trots ohungrig efter lunchen. Helt okej och typisk smak av stroganoff, men litet oligark (tycker jag) med kantarellerna i. Åts ihop med gröna ärtor, potatismos, surkål (sambon) och lingonsylt (jag). Gäller ju att prioritera tillbehören
Instämmer med @fraggelzebra , men tycker samtidigt att det ser gott ut! Babygrönkål, var hittar man det? Låter underbart!
Lite oligark? Med kantarellerna? Styrde de hårt? Lät finfint, trots oligark.
Det blev viltstroganoff trots ohungrig efter lunchen. Helt okej och typisk smak av stroganoff, men litet oligark (tycker jag) med kantarellerna i. Åts ihop med gröna ärtor, potatismos, surkål (sambon) och lingonsylt (jag). Gäller ju att prioritera tillbehören
Har inte haft tid att käka hemma sista dagarna pga modevecka, events osv men ikväll gick vi till kvartershaket och käkade sniglar. Omg vad gött. Åt tre portioner!
Visa bifogad fil 25027
Då hade vi ändå grundat med italienska delikatesser på ett event innan
Kommer troligen lukta vitlök till mitten av nästa vecka