Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Hasselnötsallergi som ÄR så gott!I söndags bakade jag en paj på vad som fanns hemma: pajskal på vita bönor (dock även SMÖR och mjöl), med hasselnötsallergi nedtryckta i botten, och en fyllning på timjanstekt rödlök, hyvlad morot och broccoli. Äggstanning, förstås, och ost, lagrad präst och parmesan. Pajen åt jag sen med en sallad med vinägrett och solrosfrön till middag på söndagen, till lunch måndag och tisdag och ändå finns det rätt mycket kvar. Min partner har gjort en god insats, men jag börjar bli trött på paj. Igår kväll åt jag avokado, gurka och två gamla bönbiffar ur frysen med sriracha i ett tortillabröd. Festligt.
Jaaaa, visst är det! En ljuvlig pajingrediensHasselnötsallergi som ÄR så gott!
Jag refererar ideligen till just ”på en torsdag”, men oftast faller det plattÄäälskar det nya lunchstället som har öppnat i samma kvarter som mitt kontor. Det var lite kris och panik när allas vårt favoritställe stängde ner i april, men sedan dess har det ersatts med två ännu bättre alternativ så även denna gång hade det där onda något gott med sig. Idag blev det sallad med, eh, sallad, falafel, picklad rödkål, avocado, svart quinoa, rödbetor och vitlöksdressing.
Ikväll tänkte jag laga scaloppine al limone. På en torsdag! <-- (obs Johan Glans-referens p.g.a jätterolig)
Har återfått lite matlagningsmotivation på senaste (läs: har faktiskt energin att laga något vettigt när jag kommer hem från jobbet) vilket känns himla kul!
Tråkigt bara att det ju faktiskt bara är Onsdag idagÄäälskar det nya lunchstället som har öppnat i samma kvarter som mitt kontor. Det var lite kris och panik när allas vårt favoritställe stängde ner i april, men sedan dess har det ersatts med två ännu bättre alternativ så även denna gång hade det där onda något gott med sig. Idag blev det sallad med, eh, sallad, falafel, picklad rödkål, avocado, svart quinoa, rödbetor och vitlöksdressing.
Ikväll tänkte jag laga scaloppine al limone. På en torsdag! <-- (obs Johan Glans-referens p.g.a jätterolig)
Har återfått lite matlagningsmotivation på senaste (läs: har faktiskt energin att laga något vettigt när jag kommer hem från jobbet) vilket känns himla kul!
Jag refererar ideligen till just ”på en torsdag”, men oftast faller det platt
Och här föll det visst ovanligt platt, eftersom det inte ens är torsdag!Tråkigt bara att det ju faktiskt bara är Onsdag idag
Det gör jag med!Jag refererar ideligen till just ”på en torsdag”, men oftast faller det platt
Det går att säga vilken dag som helst (det är nog delvis därför jag brukar få dåligt gensvar när jag säger det).Tråkigt bara att det ju faktiskt bara är Onsdag idag
I och för sig har du rätt i detta, men jag trodde verkligen att det var torsdag idag och tänkte att nu var jag ju lite extra fyndig! Eller... Korkad.Det går att säga vilken dag som helst (det är nog delvis därför jag brukar få dåligt gensvar när jag säger det).
I och för sig har du rätt i detta, men jag trodde verkligen att det var torsdag idag och tänkte att nu var jag ju lite extra fyndig! Eller... Korkad.
Javisst. Och det brukar Vi hör hemm göra ofta. Men eftersom jag nu antog att @Mineur var lite fel i kalendern så tänkte jag bara snällt påpeka detDet går att säga vilken dag som helst (det är nog delvis därför jag brukar få dåligt gensvar när jag säger det).
Ha! Tacos, inte SWACOS, på Mexikanska Monarkin ikväll. Redan om två timmar, faktiskt! Jag gläder mig som ett barn.
(Lunchen idag kan jag dessvärre inte rekommendera dig, @Hyacint . Det var länge sedan en lunch till den grad uppmuntrat till oavbrutet småätande hela eftermiddagen. Tillräckliga portioner är ett tips.)