Johanna1988
Trådstartare
Just nu äter jag riskakor med honung på. Det får också gärna var nått man kan äta med händerna, dvs inte yoghurt etc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Känns inte så sött bara..Skär olika grönsaker i stavar eller större bitar och ha en god dipp till. Till exempel gurka,. morötter, zucchini, blomkål och rädisor. Finns många bra recept på nätet på dipp beroende på vad du gillar för smaker.
Lät ju väldigt spännande!Nu blir det här nog mer mellanmål, men en av mina klienter bjöd mig på dadel fylld med jordnötssmör, doppad i mörk choklad och toppad med saltflingor och valfria krossade nötter!
Alltså jag gillar egentligen vare sig jordnötssmör eller choklad sådär väldigt (och jag blev typ mätt efter en dadel) men jäklar vad gott det var!
Man kan säkert fylla med olika saker. Mandelmassa lät ju som en bra idé!
Det lät ju super!En ruta mörk choklad (av sån där lite tunnare sort) med en skiva mandelmassa eller en klick jordnötssmör och lite salt på. Upprepas vid behov.
Får googla vad det ärMedjooldadlar, min besatthet!
Gillar absolut inte kvarg men det kanske funkar att testa med typ turkisk yoghurt? Lät gott annars!Min favorit som är kvarg blandat med kanel, lönnsirap och mandelsmör. Sen häller jag ned sådan där mörka chokladknappar/pluppar som finns på bakhyllan i affären. Dippar sedan äppelklyftor. Så himla gott! Proteinrikt och kalorisnålt om man tänker på det.
Ja absolut kan du byta ut mot turkisk yoghurt!Gillar absolut inte kvarg men det kanske funkar att testa med typ turkisk yoghurt? Lät gott annars!