Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

vilda ston dödar inte varandra. Hästar är inte rovdjur. De flyr, hästar är flyktdjur, men ok, om ett sto skulle vilja ÄTA UPP någon annans föl kanske mamman skulle vilja döda det köttätande stoet. Men det är inte så troligt.
Problemet är att vi har stängsel, därför kan inte det svagare stoet springa undan det psykotiska stoet som blivit så aggressiv beroende av människohållning. suck...

jag bara skrattar, och är glad över att mitt sto är normalt funtad och kan umgås med andra, och låta sig bli nerknuffad och uppknuffad i rangordningen beroende på vilka hästar man puttar in i det inhägnade området.

Jag har bland annat jobbat på stuteri med 21 sto med föl vid sidan, och nä, ingen av dem åt kött :) Några var högst upp i rang, andra lägst ner, men så länge hagarna är stora nog så flyter allt smärtfritt, trots nyintroduceringar hela tiden.

Det är ju oxå kul att två fanatiker hejar på varandra i tron att de gör något gott för hästarna i Sverige. Ni vet, de där stackarna som står i en hage och vill in i den mysiga hyddan som hästarna har byggt åt sig. tss.

/j
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

Har nog mina hästar ute ganska lite jämfört med er andra som är här och jag tror de trivs utmärkt så hur onaturligt det än är...

Jag släpper ut dem när jag kommer hem från jobbet på morgonen, ungefär 07 och tar sedan in dem när jag vaknar vid 15. Då tränas de (relativt hårt) och sedan får de står inne.
Jag ser inte mig själv som någon hästplågare för det, jag har fina hästar med blänkande hårrem som har fri tillgång till hö i sina boxar.

Jag vill inte ha hästar som gör sämre prestationer på grund av att de, för att ta några exempel
*får salt-, och vätskebrist i stekande solsken,
*blir stela (därav även lättare till sträckningar och skador) av regn och kall blåst,
*Får feber av all knottbett på kvällar (vi har väldigt mycket knott där jag bor).
*Blir sönderbitna och får ont av bremsar och andra insekter på dagarna.

och framförallt som blir trötta av för mycket utegång i hagarna. Och, tro det eller ej, mina hästar FRYSER om det regnar mycket ute, och då står de vid grinden och hänger och VILL verkligen in, häromdagen var det sol när jag släppte ut dem på morgonen, lade därför inte täcke på dem, sedan började det regna vid 12, när jag vaknade två timmar senare stod hästarna och skakade. Gör det mig till en djurplågare då att jag hellre tar in dem, duschar varmt, masserar upp stela muskler och lägger på ett varmt fleece täcke än att låta de stå kvar och skaka i hagen och kanske dra på sig sträckningar o.s.v som gör att de måste vila dygnet runt på box?! Jag har två hästar som springer v75, jag har inte råd att låta dem dra på sig diverse skavanker.

Extremfall finns åt båda hållen, och även om jag tycker att alla hästar ska få vara ute varje dag och bara få vara häst, förstår jag att många tävlingshästar inte går ute dygnet runt, då många hästar (åtminstone mina) vilar tryggt och kan sova ut i sina boxar. Åtminstone inom travet är en trött häst en dålig häst, jag har jobbat lääänge inom travet och har aldrig som någon annan skrev sett någon som haft sina tävlingshästar på lösdrift utan att det synts på ett negativt sätt i resultaten. Och de som haft tävlingshästar på lösdrift har det ofta för att de har dåligt med boxplats vilket gör att B-laget i stallet åker ut på lösdrift. Unghästar har dock många på lösdrift.
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

Det var jag som skrev det, har du trav och galopp r**den så kan du läsa en upplaga från början av året, där fanns en utförlig artikel.

Sen, fri tillgång till hö i boxen, får de inget när de är ute? Om mina hästar inte får hö ute så hänger de oxå vid grinden, varför? Kan det vara så att de är hungriga?

I mina hagar finns fri tillgång till vatten och saltsten, så någon vätskebrist eller salt brist existerar inte...

Oavsett tycker inte jag det är fel att ha de ute de timmar du har, jag opponerar mig mot extremfallen, 3-4 timmar och mindre......
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

LIA skrev:
Nu ska jag svara på ditt inlägg. Först vill jag fråga dig, om du inte läser inläggen ordentligt? Inklusive dina egna? Eller är det så, att du missuppfattar? I vilket fall, vore det enklare att föra diskussionen om du var lite mer noga med, det du läser och skriver!

Ehh?? Vem läser inte vems inlägg. Ni har ju gått på mig ang mina hästars hagvistelse trots att jag skrivit att de INTE går i småhagar eller ensamma

Tvättat regntäcken? Nej, avsköljning sköter regnet om. Vi har inte haft något behov av att tvätta dom...!

:crazy: Så du menar på fullt allvar att du slänger på skitiga täcken på dina hästar :eek: För du vet väl att täcken blir skitiga även på insidan :angel:

Bra hage? I det här fallet tillräckligt stor hage och läfunktion. Säg 2 ha för första hästen, 1 ha/häst därefter. Som exempel. Bra hage i vidare bemärkelse innebär för mig delvis kuperad, många olika sorters växter, skogspartier osv. Men man kan inte få allt, ej heller sätta alltför detaljerade villkor.

Keep on dreaming..... Ohållbart.

Inte rena benbrott? Jo, det kan jag lova dig. Den ena hästen är vår egen, som fick ena bakbenet avsparkat (hoven hängde och dingla) strax under knät som ung. Det benet skruvades ihop med 100% lyckat resultat. Så att första frakturen skulle nyligen vara hopskruvad i Helsingborg är helt fel. Förklara ditt påstående!!!

Vänta nu lite!!!! Hur kan den bryta benet under knät på ett BAKBEN?? Och att hoven dinglade??? Det betyder att er häst är den första som klarat sig med ett lårbensbrott
Och varför finns det två personer här i denna tråd som vet om hästar med benbrott som klarat sig när man inte har lyckats att rädda en enda av de bästa tävlingshästarna som finns i världen??

En fråga hur länge hängde den i hängmatta och var skruvades den häste ihop???? Väldigt nyfiken

Dumt resonemang? Om jag inte missuppfattat det Kakelfrugan menade, så var det det plötsliga behovet av ligghall hon ifrågasatte. Kanhända har hon skrivit om päls tidigare?
Jag är tillräckligt bekant med hästar (och andra djur) för att känna till deras pälsbyten. Dessutom har jag lyckats upptäcka skillnaderna i väderlek i Sverige, faktiskt hela årets skillnader. Bra va? Läste du förresten vad jag skrev om extern värme och utfodring?

Jag har ingen aning om var du bor men här där vi bor har vi relativt mild väder hela året, fast det är dubbelt så kallt här eftersom det typ blåser och regnar hela året och speciellt på höst/vinter. Vi kan ha ett par minusgrader och nästintill storm det blir kallare än -30grader kan jag lova dig

Tävlingshästar? Det var du som skrev: "och vad får dig att tro att tex tävlingshästar som endast är ute ett par timmar går i små 10x10 hagar???" Jag svarade: "Det är dessvärre ett faktum! Och det finns värre exempel."
Observera, att jag inte dragit upp tävlingshästar i diskussionen! Jag svarade, att det du frågade om, är sant! Varken mer eller mindre. Vad har f ö deras prestationer med saken att skaffa?
Om inte ovan återgivet är exempel på vanskötsel, vad är det då? Djurplågeri?

Kakelfrugan skrev 10*10m hagar och det var i svar om tävlingshästar eftersom det var endast de som stod i småhagar med typ 1 timme i hage.

Jag har vad jag vet inte skrivit något om dessa småhagar till dig?? Undrar vem som har svårt att läsa

Liknelsen? Varför drar du upp "hästar som inte gillar andra hästar" eller "extremt frusnen häst"? Det finns inget om det i citaten ur varken mitt eller Kakelfrugans inlägg!
Du påstod, att det inte gick att svara på liknelsen.
Jag skrev: "Visst går det att svara på den. Det förutsätter bara att man tillerkänner hästen sådant som viss intelligens, krav på livssituation, behov av och möjlighet till naturligt liv m fl."
Ska jag förstå ditt svar som, att du tillhör dom, som inte gör det?

Ehh ni skrev att hästar kunde gå ute i ur och skur, eller det var inte så ni menade :smirk:
Tycker nog att det är du som tycker att hästar är dumma i huvudet eftersom du så tar för givet att de verkligen VILL stå ute i det där regnet eller -30grader kyla.

Jag tror faktiskt att tamhästarna har det betydligt bättre än vad vildhästarna har det och jag tror absolut inte att de frivilligt skulle vilja bli "fria" igen.

Jag menar sätt du dig i en grotta igen för det är våran naturliga levnad :crazy: Livet utvecklas falktiskt och det gäller ALLA levande varelser. Jag tror nog att hästarna lyckats anpassa sig utmärkt till det modernare levnadsättet än vad vissa vill tro :cool:

Men, jag ska svara på dina slutfrågor iaf.
Nej, jag tvingar inte ihop hästar om kemin inte stämmer.
[Bra du tycker vi samma :angel:

Inte heller har jag häst på ett ställe, där den inte vill vara.
Nä just det!

Nej, jag tvingar inte en frusen häst att frysa, oavsett hage.
Just därför åker mina in när det regnar mkt eller är väldigt kallt.

Nej, hästar ska ha möjlighet att söka lä.
Ligghall kallas det om man inget annat har :smirk:

Ja, våra (med fleras) hästar står oftast mitt ute på fälten, när det är "dåligt" väder. Vid kombinationen hård vind, regn och kyla, står dom gärna i lä vid en skogskant. Vilket inträffar 5-6(?) gånger per år. Senast var det vid Gudruns besök.
Enbart något av väderexemplen ovan stör dom inte det minsta. Regn + vind klarar dom med att vända rumporna mot vinden.

Och igen så gör inte mina hästar så de går under träden och det regnar och inte duggar dvs :angel:
Vi har oftast HÅRD vind här nere och det händer väldigt ofta att det blåser väldigt mkt och regnar kraftigt.

Nu ser jag fram emot att du svarar på mina frågor! Med det innehåll dom har!!

:smirk:
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

snigelfarmor skrev:
vilda ston dödar inte varandra. Hästar är inte rovdjur. De flyr, hästar är flyktdjur, men ok, om ett sto skulle vilja ÄTA UPP någon annans föl kanske mamman skulle vilja döda det köttätande stoet. Men det är inte så troligt.
Problemet är att vi har stängsel, därför kan inte det svagare stoet springa undan det psykotiska stoet som blivit så aggressiv beroende av människohållning. suck...

jag bara skrattar, och är glad över att mitt sto är normalt funtad och kan umgås med andra, och låta sig bli nerknuffad och uppknuffad i rangordningen beroende på vilka hästar man puttar in i det inhägnade området.

Jag har bland annat jobbat på stuteri med 21 sto med föl vid sidan, och nä, ingen av dem åt kött :) Några var högst upp i rang, andra lägst ner, men så länge hagarna är stora nog så flyter allt smärtfritt, trots nyintroduceringar hela tiden.

Det är ju oxå kul att två fanatiker hejar på varandra i tron att de gör något gott för hästarna i Sverige. Ni vet, de där stackarna som står i en hage och vill in i den mysiga hyddan som hästarna har byggt åt sig. tss.

/j

*svarar*

Vad presterar ditt sto då???

Tycker nog inte man kan jämföra avelsston med tävlingshästar i hög kondition. Jag vet många ston som var ragator när de var i hög kondition och när de gick med föl så var de betydligt lugnare, men så är det ju med alla "djur" även människor! Inget konstigt i det.

Jag skulle säkert kunna släppa ihop henne med någon, men eftersom jag vet att hon bits så gör jag INTE det. För jag har vetskapen om att något kan hända och jag tycker det är onödigt att riskera de andra hästarna, och dessutom trivs hon utmärkt med att gå själv

Om det är mig som du kallar fanatiker så förklara dig närmare vad du menar med det tack!! På vilket sätt??
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

Lårbenet sitter faktiskt över knät.
Vad som sen går att skruva ihop o vilket resultat man får o till vilket pris beror på en mängd faktorer tex ålder (på föl kan man fixa väldigt mkt), läge (ju högre dess sämre), typ av fraktur o hur mkt mjukvävnad som skadats. Att något kan gå att göra är inte samma sak som att det är rimligt att göra.
PL
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

Jag har inte sett två ston slåss regelrätt men jag har hört att min ena märr gjort det...min märr är en ledarindivid...hon bråkar väldigt sällan och får en flock att vara harmonisk....olyckligtvis så hände det en gång att det släpptes in en lika ranghög märr i hennes hage och då backar hon INTE.....dessa märrar verkligen slogs och ingen gav sig i första taget...det slutade med att mitt sto "vann" då hon sparkade den andra så illa att den knappt kunde röra sig......det andra stoet vek ner och fick avlägsna sig....min märr gjorde inget efter den kapitulerat.......Det var slagsmål regelrätt mellan två ston som skulle göra upp...det andra stoet kunde fortfarande gå i samma hage ( efter veterinärbesök naturligtvis ) men höll sig en god bit från min märr hela sommaren..

Jag tror inte att en normalt funtad märr dödar en annan märr, utan en av dom kapitulerar, och när denne gjort det så är ordningen som den skall i flocken igen..en bra ledarindivid håller inte på att slåss i tid o otid...hästar som gör det har oftast dåligt självförtroende eller nåt annat fel ( och att dom finns är ingen tvekan om)
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

peter_lundin skrev:
Lårbenet sitter faktiskt över knät.
Vad som sen går att skruva ihop o vilket resultat man får o till vilket pris beror på en mängd faktorer tex ålder (på föl kan man fixa väldigt mkt), läge (ju högre dess sämre), typ av fraktur o hur mkt mjukvävnad som skadats. Att något kan gå att göra är inte samma sak som att det är rimligt att göra.
PL


Vad kallas det som ligger mellan hasen och knäet?? På ett bakben dvs
 
Senast ändrad:
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

det är skanken som sitter under knät och över hasen
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

Visst nu kommer jag ihåg men i vardagligt tal säger vi iaf låret, även om jag vet att det "riktiga" lårbenet ligger inne ovan knäet och inte syns.

Men jag trodde faktiskt att man sa låret om den delen, men å andra sidan så är det väl lättare att kalla det låret än skanken

nr 28 lårben

skelett.jpg
 
Senast ändrad:
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

Olgaklara!

Trots påpekande fortsätter du att förvrida innehållet i inläggen! Därför ger jag upp det här, och detta blir mitt sista svar till dig!

Ni har ju gått på mig ang mina hästars hagvistelse trots att jag skrivit att de INTE går i småhagar eller ensamma
Jag är jag och inte "ni"! Håll isär vem som skriver vad!

Keep on dreaming..... Ohållbart.
Varför det? Jag anser det vara självklara krav, med tanke på hästarna.

Vänta nu lite!!!! Hur kan den bryta benet under knät på ett BAKBEN?? Och att hoven dinglade??? Det betyder att er häst är den första som klarat sig med ett lårbensbrott
Ja, detta säger väl allt om dina kunskaper i hästarnas anatomi!?
En fråga hur länge hängde den i hängmatta
Det gjorde den inte.

Jag har ingen aning om var du bor men här där vi bor har vi relativt mild väder hela året,
Återigen inget jag skrivit om. Läs och försök förstå!

Kakelfrugan skrev 10*10m hagar och det var i svar om tävlingshästar eftersom det var endast de som stod i småhagar med typ 1 timme i hage.
Jag har vad jag vet inte skrivit något om dessa småhagar till dig?? Undrar vem som har svårt att läsa
Jag besvarade alltså ditt inlägg! Läs och försök förstå!

Ehh ni skrev att hästar kunde gå ute i ur och skur, eller det var inte så ni menade
Tycker nog att det är du som tycker att hästar är dumma i huvudet eftersom du så tar för givet att de verkligen VILL stå ute i det där regnet eller -30grader kyla.
Jag är alltså jag, och inga ni!
Nej, jag tycker inte hästar är "dumma i huvudet". Jag konstaterar helt enkelt, att våra hästar själva väljer att vara ute! Om det, i dina ögon, betyder att dom är dumma, får det stå för dig.

Jag tror faktiskt att tamhästarna har det betydligt bättre än vad vildhästarna har det och jag tror absolut inte att de frivilligt skulle vilja bli "fria" igen.
Beror nog på vilka av "tamhästarna" du frågar. :devil:

Jag menar sätt du dig i en grotta igen för det är våran naturliga levnad Livet utvecklas falktiskt och det gäller ALLA levande varelser.
Hellre grottan i frihet, än instängd i en box resten av livet.

Slut!

LIA
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

I vårt fall: föl, tur i oturen-brott= inte i växtzon, diagonalt så det gick att skruva ihop, inga mjukdelsskador, ingen hudpenetrering.
Efter operationen några veckors besvär att stolpa omkring på gipsat ben. Det var hela obehaget för hästen.
Slutresultat= benet som nytt.

LIA
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

Nej våra hästar har inte 24 timmars boxvila vid hovböld.
Utan de får gå ut som vanligt dock i en mindre hage som har mjukt underlag för att minska de onda i hoven!

De får hö att äta på hela tiden så de är sysselsatta hö med ett väldigt låg näringsvärde just för de ska kunna äta mycket i hagen! De får annat hö inne!

Mina hästar får endast boxvila när veterinären säger att den ska ha det.
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

våra fem hästar går ut kl 8 på morgonen efter att dom har ätit upp och fått på sig täcken sen är dom ute till 9-10 på kvällen..Dom går bara in på dagen när vi rider dem osv..
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

LIA skrev:
Olgaklara!

Trots påpekande fortsätter du att förvrida innehållet i inläggen! Därför ger jag upp det här, och detta blir mitt sista svar till dig!

Jag är jag och inte "ni"! Håll isär vem som skriver vad!

Varför det? Jag anser det vara självklara krav, med tanke på hästarna.

Ja, detta säger väl allt om dina kunskaper i hästarnas anatomi!?
Det gjorde den inte.

Återigen inget jag skrivit om. Läs och försök förstå!

Jag besvarade alltså ditt inlägg! Läs och försök förstå!

Jag är alltså jag, och inga ni!
Nej, jag tycker inte hästar är "dumma i huvudet". Jag konstaterar helt enkelt, att våra hästar själva väljer att vara ute! Om det, i dina ögon, betyder att dom är dumma, får det stå för dig.

Beror nog på vilka av "tamhästarna" du frågar. :devil:

Hellre grottan i frihet, än instängd i en box resten av livet.

Slut!

LIA


:smirk:

Jaha, visst du är så duktig på att inte svara.

DU tar själv upp ER två men det kanske du inte insåg själv :smirk:

Jag orkar inte gå igenom alla inlägg du skrivit till mig, men du har ett flertal gånger påpekat hur jag skulle ha mina hästar *sucka*

Då betyder det att din häst bröt skanken och då skulle ju typ hela benet och inte bara hoven hänga och dingla. Vi kallar det i det vardagliga livet för just låret om det nu heter skanken på riktigt så var det isåfall den som din häst bröt och det är väl rätt allvarligt!??

Tror nog att det är du som skall läsa och förstå, för det verkar inte som du kan läsa vanlig svenska. Dina egna citat har jag besvarat i sin helhet och det är ju bara att läsa inantill!!

Och om du läser alla inlägg igen så ser du nog att jag ställer motfrågor vilket är vanligt i diskutioner :smirk: Sedan är jag fullt konsekvent i mina svar och svara samma till dig som till de andra.
 
Senast ändrad:
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

LIA skrev:
I vårt fall: föl, tur i oturen-brott= inte i växtzon, diagonalt så det gick att skruva ihop, inga mjukdelsskador, ingen hudpenetrering.
Efter operationen några veckors besvär att stolpa omkring på gipsat ben. Det var hela obehaget för hästen.
Slutresultat= benet som nytt.

LIA


Fölunge :angel:

Ingen häst som rids eller som är färdigvuxen, stooooor skillnad :smirk:

Här på forumet skriver jag iaf föl om det är föl, unghäst om det är unghäst, häst om den är vuxen :smirk:
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

kakelfrugan skrev:
Nej våra hästar har inte 24 timmars boxvila vid hovböld.
Utan de får gå ut som vanligt dock i en mindre hage som har mjukt underlag för att minska de onda i hoven!

De får hö att äta på hela tiden så de är sysselsatta hö med ett väldigt låg näringsvärde just för de ska kunna äta mycket i hagen! De får annat hö inne!

Mina hästar får endast boxvila när veterinären säger att den ska ha det.


Fast då är det ju knappast en riktig hovböld eftersom en sådan både kräver gips och Penicillin.

Och mjukt underlag vet jag inte direkt om jag satt min hovböldshäst på eftersom det gör mer ont
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

olgaklara skrev:
Fast då är det ju knappast en riktig hovböld eftersom en sådan både kräver gips och Penicillin.

Och mjukt underlag vet jag inte direkt om jag satt min hovböldshäst på eftersom det gör mer ont

Nja, min unghäst fick hovböld, boxvila en dag, inget gips men pencillin i 5 dagar, jag lovar det var en riktig hovböld, svår att hitta mycket att skära upp.

Han bandagerade jag dagligen så inte det läckte in något och han fick vara ute.. Så det beror nog på vilken veterinär du har..

Det är ju bra att de rör sig så cirkulationen i hovarna kommer igång, läkningsprocessen går snabbare...
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

jösses människa du vet inte mycket om hästar du inte.
Du säger ju emot dig själv är mjukt underlag nu inte bra för haltande hästar?? förklara då för mig varför man vill ha dessa hästar inne i boxen??
Om anledningen inte är för de just är mjukt underlag man har i boxen.
Vad har du för underlag till dina hästar?? cementfleece??

Och återigen NEJ man gipsar inte en hovböld av den enkla anledningen av att det skall göras rent ett flertals gånger om dagen.

Dummaste jag har hört har väl varit med så många hovböldhästar i mina dagar och har då aldrig sett en veterinär gipsa benet på en hovböldshäst!


Jag håller med LIA det går inte att prata med dig så även jag ger upp och detta är mitt sista inlägg till dig!
 
Sv: Nya regler om max utevistelse från Jordbruksverket.

kakelfrugan skrev:
jösses människa du vet inte mycket om hästar du inte.
Du säger ju emot dig själv är mjukt underlag nu inte bra för haltande hästar?? förklara då för mig varför man vill ha dessa hästar inne i boxen??
Om anledningen inte är för de just är mjukt underlag man har i boxen.
Vad har du för underlag till dina hästar?? cementfleece??

Och återigen NEJ man gipsar inte en hovböld av den enkla anledningen av att det skall göras rent ett flertals gånger om dagen.

Dummaste jag har hört har väl varit med så många hovböldhästar i mina dagar och har då aldrig sett en veterinär gipsa benet på en hovböldshäst!


Jag håller med LIA det går inte att prata med dig så även jag ger upp och detta är mitt sista inlägg till dig!


Hahahahahaha

Detta bevisade verkligen DITT kunnande om hästar OCH hovbölder!!

Och man gipsar ju faktiskt INTE benet vid en hovböld utan hoven :angel: eftersom man i många fall måste skära rent på ett stort område.

Dessutom så vid hovböld skall man ha fast torrt underlag och det iof mest pga gipset.

Detta var det roligaste jag läst på länge :D

Och du har inte svarat på en enda av mina frågor :angel:
 

Liknande trådar

Skola & Jobb Någon som är mer insatt än vad jag är nu för tiden? Om det är ok för PA att jobba dygn, och om det får fortsätta vara ok? Jag har i...
2
Svar
28
· Visningar
2 660
Anläggning Jag står idag i ett nybyggt stall fullutrustat med tillhörande bekvämligheter som varmvatten, flera spolspiltor osv. Anläggningen har...
2
Svar
25
· Visningar
5 087
Senast: Cilla
·
Hästmänniskan Efter en helg i Falsterbo och många år inom hästnäringen har jag börjat fundera på människans syn och relation till hästen. I min...
Svar
12
· Visningar
2 657
Senast: nullo-modo
·
  • Låst
  • Artikel Artikel
Dagbok När jag började rida Tant, stod hon på stall O. Det var nära mig, fanns litet ridhus (20*40m) och STOR paddock (40*70m, typ). Dock var...
Svar
12
· Visningar
3 021
Senast: Alexandra_W
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp