Wille
Trådstartare
Jag har inte stora problem med det men riskerar att få det om det går för lång tid mellan måltiderna.Fast du vet ju inte. Om du vill få plats i frysen och få in lite pengar så lägg ut. Köper folk så köper dom. Köper dom inte så får du göra sylt eller använda upp bären på annat sätt.
Okej jag vet inte om jag någonsin haft blodsockerfall (googlade lite snabbt men kände inte igen mig i det) så om du har stora problem med det så måste du verkligen ta kontakt med vården.
Jag har också blivit rådd av dietist att inte äta för sällan utan hellre äta mindre per måltid och oftare.
Jag tror frysvarorna hinner tina medan frysen avfrostas. Jag kan inte frosta av den frysen på vintern eftersom frysen står i ouppvärmt och därmed fryskallt utrymme.Ursäkta om det drar iväg men om det är det enda du har i frysen, plusminus något du inte minns och det klarar sig fint i en kylbox någon timme, vad är det som hindrar dig att frosta av då? Jag slänger antingen in fryssakerna i kylen under tiden jag frostar av (drar gärna ner gradantalet precis under tiden också) alt gör det en dag på vintern när det är minus ute och lägger allt ute. Kylbox med isklampar så håller det ännu längre.
Om du vill frosta av vill säga. Upplever du det inte som ett problem så låt det vara.