Alltså tråd-titeln. Helt fantastisk. Rymmer en hel historia
Jodu, låter som om någon planerar någon storhämd!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Alltså tråd-titeln. Helt fantastisk. Rymmer en hel historia
Finns väll tom dom som ätit upp sina offer själva? Styckat och haft i frysen, sen tagit fram en bit då och då...
Gräva ner låter väldigt ansträngande, om man inte har tillgång till maskiner. Lättast borde ju vara att stycka, knyta fast tyngder, ut i en båt och släppa ner i vattnet?
Alternativt långt ut i skogen där ingen annan levande själ rör sig, men då gäller det ju att få med sig kroppen. Mats Alm dumpade ju Linda Chen ute i skogen, och försökte antagligen elda upp henne. Men går det ens att elda upp ben? (Skelettet alltså) I en vanlig brasa? Blir det tillräckligt varmt?
Maffian brukade väl mura in sina i cement på någon byggarbetsplats. Nej det går inte att elda upp i en vanlig brasa, krematorier har mycket högre värme. Vatten är väl problematiskt när saker och ting lossnar och flyter upp?
Gödselstack har jag hört mumsar i sig rätt fort också om den får ligga djupt, kommer inte ihåg vart jag hörde det eller om det var någon bonde som grävt ner något dött djur.GW har väl sagt att gräva ner kroppen i skogen är ganska effektivt. De gäller ju att den får ligga där ett tag dock..
Finns även ett klipp där han visar hur man bäst styckar en kropp på veckans mord eller vad det hette och programledaren fick hejda honom då det blev lite väl makabert
Kretslopp, återvinning, inte använda kemikalier i onödan och hela faderullanDet vet ju alla som läst Hannibal
Men om jag äter en gris som ätit en människa, är jag kannibal då? eller kan det kallas för kretslopp?
Men då är det preskriberat.Man måste tänka lite på vad det är för mark man gräver ner i också. En del lik kan ju arkeologer plocka upp igen efter 1000 år.
Vi grävde alltid ned döda smådjur i gödselstacken. Döda lamm, katter osv försvann helt fram tills det var dags att sprida gödseln.Gödselstack har jag hört mumsar i sig rätt fort också om den får ligga djupt, kommer inte ihåg vart jag hörde det eller om det var någon bonde som grävt ner något dött djur.
Vi grävde alltid ned döda smådjur i gödselstacken. Döda lamm, katter osv försvann helt fram tills det var dags att sprida gödseln.
Ah, nu när du skrev det minns jag att det var mitt ex pappa som berättade det, de hade gård och gjorde likadant med lammen.Vi grävde alltid ned döda smådjur i gödselstacken. Döda lamm, katter osv försvann helt fram tills det var dags att sprida gödseln.
Bra råd kanske om någon vill skriva en deckare/thriller?Underbar tråd
https://www.svd.se/kanadas-varste-seriemordare-i-rattenDet var väl en kanadensisk massmördare som matade sina grisar med offren? Hållbarhetsmässigt inte helt fel sedan har jag sett alldeles för mycket på thrillers, Fargo körde dom väl någon genom en träflis? Sedan Crippen är en riktig klassiker.
Öh, jag är inte en seriemördare eller besatt av mord bör kanske tilläggas.
PS. Om någon skulle kolla mina senaste googlingar just nu skulle man få ett något skevt intryck av mig
Det har väl förekommit i en och annan tv-serie tror jagJag jobbar som dödgrävare och jag och en kollega skämtade om det en gång - vi har ju alla möjligheter att göra oss av med en oönskad kropp
Jag menar, hur ofta hör man att någon gömt ett lik två meter ner, och UNDER ett annat lik? Inte än i alla fall...
Bra deckartitel också! Särskilt med undertiteln Otrogen.Bra råd kanske om någon vill skriva en deckare/thriller?
Jag börjar ana en bästsäljare.Bra deckartitel också! Särskilt med undertiteln Otrogen.
Jag jobbar som dödgrävare och jag och en kollega skämtade om det en gång - vi har ju alla möjligheter att göra oss av med en oönskad kropp
Jag menar, hur ofta hör man att någon gömt ett lik två meter ner, och UNDER ett annat lik? Inte än i alla fall...