Görel
Moderator
Kan jag också, blev vegetarian för tio år sedan och jag fick tänka om från det jag ätit i 45 år. Valde de första året att inte använda ersättningsprodukter alls för att lära nytt.Fast jag kan lite förstå frågan, fast om den varit ställd åt andra hållet: hur äter jag mer kött. När jag var student åt jag knappt något kött, och äter förhoppningsvis lite kött nu. Är extremt kräsen och tycker det är riktigt svårt att få kött gott förutom i typ köttfärssås eller en väldigt specifik fiskrätt.
Kan lite förstå viljan att inte äta ersättningsprodukter. Tillexempel har jag aldrig ätit en produkt från quorn som jag gillar. Tror det mycket har att göra med ett "mindset" (typ linsfärssås/vegofärssås vs köttfärssås) och en ork/vilja att prova köttfria köttbullar (ersättningsprodukt) eller halloumisåsen jag länkade förr jämfört med att alltid ha baconsås
Lite OT ville bara instämma.