Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har i skinka, men det är kanske inte så mycket protein i det, mest potatis i soppan faktiskt. Drack propuds i går och i dag, men kände mig inte helt mätt efter halva. Minns att innan jag lämnade sjukhuset sa de där att det var 2 mål i en flaska och att man skulle tänka på det så man inte drack allt på en gång. Får i och för sig lite ont i magen efter halva, men inte helt mätt. I dag valde jag att blanda proteinpulvret i lite vatten och dricka det lite innan och lite efter frukosten. Det kanske har lite effekt. Får göra det fler gånger per dag eftersom det ska blandas i varje mål egentligen.Skulle också gissa på att du behöver mer protein. Försök få i lite kyckling eller liknande i soppan och mixa den slät.
Nu är jag visserligen 1 år efter op, men tror aldrig jag blivit särskilt mätt på en halv flaska propud milkshake, dricker alltid en hel ProFeel är lite mindre, 250 ml, och den mättar mer trots mindre mängd tycker jag för den är tjockare.Jag har i skinka, men det är kanske inte så mycket protein i det, mest potatis i soppan faktiskt. Drack propuds i går och i dag, men kände mig inte helt mätt efter halva. Minns att innan jag lämnade sjukhuset sa de där att det var 2 mål i en flaska och att man skulle tänka på det så man inte drack allt på en gång. Får i och för sig lite ont i magen efter halva, men inte helt mätt. I dag valde jag att blanda proteinpulvret i lite vatten och dricka det lite innan och lite efter frukosten. Det kanske har lite effekt. Får göra det fler gånger per dag eftersom det ska blandas i varje mål egentligen.
I går kokte jag ett ägg innan jag la mig, åt den löskokta gulan och gav den hårda vitan till hunden, det var skitgott! Glömde mig och åt lite fort, men magknipen var det värt!
Nästa vecka är det mosad mat, då kan jag väl äta knäckemacka med ägg på och tex äggröra osv? Det borde ju hjälpa till med proteinet. Har precis varit i affären i dag och handlat, stod och tittade på kyckling men tänkte att det nog blir svårt att mixa så jag skippade det. Skulle med andra ord tagit det Har kalkonpålägg, kan man kanske mixa i soppa i stället för skinka? Köpte en ost, mitt favoritpålägg, innehåller det mycket protein?
Kan det inte vara måndag nuuu så jag kan få äta en knäckemacka!!!!
För en stund sedan var det väl lunch och inte mellanmål, så förstår din mage som tackade nej till banan och föredrog korv med bröd, varm mat liksom Magar är konstiga, och ännu konstigare riskerar de att bli efter en sådan operation. Jag är ju van vid min mages bekymmer och hoppas att jag slipper fler bekymmer i alla fall, annorlunda är ok men inte fler. Men är imponerad över återhämtningen ändå! Jag är laktoskänslig i vanliga fall men verkar samtidigt inte ha reagerat på kefiren som innehöll laktos.... däremot tror jag magen hade åsikt om fettet i den och jag satt på dass i går en stund... Men det är något jag är van vid, sedan tonåren, dålig mage flera gånger i veckan, varje vecka liksom, så det tog jagi nte så hårt på faktiskt.
Nej tyvärr, flytande innebär att det ska gå att hälla, om än något trögt men ändå jämt så att säga. Kan börja med mosad på måndag om magen mår bra, så inte så länge till då egentligen.Vet inte om jag kommer in för sent men tänker nu när det är flytande föda som gäller är det OK med typ pudding? Du har ju tex tofu som är högt i näring och som görs på europeiska bönor som du kan gör en hel del puddingar av. Tänker både matiga och icke. Annars är det ett tips för mosad mat
En vän gjorde alla möjliga röror på tofu och kryddade upp dom till både tonfisk, leverpastej, köttfärs mm för att få upp proteinet utan att magen skulle rasa av för stor mängd. Tofu var också milt för magen så hen fick inte ont i magen av tofu.
Vännen hade samma problem som du att den blev hungrig på kvällen, tofu, huel och whey isolate (viktigt med isolate tydligen) räddade situationen.
Vad skönt jag inte är ensam alltså!Nu är jag visserligen 1 år efter op, men tror aldrig jag blivit särskilt mätt på en halv flaska propud milkshake, dricker alltid en hel ProFeel är lite mindre, 250 ml, och den mättar mer trots mindre mängd tycker jag för den är tjockare.
Du kan nog stoppa i vad du vill i soppan, så länge du mixar den
Japp tofuglass ska vara gott, (inte provat själv, vännen gillade det). Ingen aning om hur den görs dock, kan fråga.Nej tyvärr, flytande innebär att det ska gå att hälla, om än något trögt men ändå jämt så att säga. Kan börja med mosad på måndag om magen mår bra, så inte så länge till då egentligen.
Vad är tofu? Jag tänker på glass.... tofuglass! Var hittar jag det och hur ser det ut? Krångligt? Avskyr krångel i köket.
Huel är diet vilket jag inte ska gå på, alls. Whey isolate är proteinpulver, vilket jag redan har hemma och använder, dock inte i den varma soppan, men från ett annat märke. Det jag har ger neutral smak, men känns ändå lite strävt och märkligt i filen och yoghurten.
Tofun går att smula sönder så den blir mer som en färs! Som går att steka. Jag kan inget om vad man får äta efter en sådan här operation MEN jag tycker bara om Tofu om den är just smulad och stekt. Blir lite som äggröra!Japp tofuglass ska vara gott, (inte provat själv, vännen gillade det). Ingen aning om hur den görs dock, kan fråga.
Tofu är sojabönor som är fermenterade så kroppen kan ta upp näringen i det bättre. Högt i protein, mosbar, går att fritera så den blir fastare. Jag har bara ätit fryst eftersom den då blir fastare men vännen åt i alla varianter som sagt.
Jag har ätit tofuglass några gånger, mycket gott!Japp tofuglass ska vara gott, (inte provat själv, vännen gillade det). Ingen aning om hur den görs dock, kan fråga.
Tofu är sojabönor som är fermenterade så kroppen kan ta upp näringen i det bättre. Högt i protein, mosbar, går att fritera så den blir fastare. Jag har bara ätit fryst eftersom den då blir fastare men vännen åt i alla varianter som sagt.
Det låter iofs vettigare, har aldrig testat men ska i så fall testa att steka det!Tofun går att smula sönder så den blir mer som en färs! Som går att steka. Jag kan inget om vad man får äta efter en sådan här operation MEN jag tycker bara om Tofu om den är just smulad och stekt. Blir lite som äggröra!
Smula sönder var vad jag menade med mosbar, samt jag fryser den först och tinar för att sedan tillaga för att göra tofun lite fastare. Tyvärr var det självklart i mitt huvud vad jag menade så det blev lite tokigt i skrift.Det låter iofs vettigare, har aldrig testat men ska i så fall testa att steka det!
Okej, då kanske jag testar det helt enkelt!Smula sönder var vad jag menade med mosbar, samt jag fryser den först och tinar för att sedan tillaga för att göra tofun lite fastare. Tyvärr var det självklart i mitt huvud vad jag menade så det blev lite tokigt i skrift.
Så du kan smula den som färs, du kan göra den till pudding och pastej, du kan steka, värma i micron eller blanda i en soppa. Det löser sig ganska bra i en soppa om man tar och smular den ordentligt.
Eller riv Tofu-blocket på den grova sidan av ett rivjärn! Så gör jag :-)Okej, då kanske jag testar det helt enkelt!
Var hittar jag detta och den andra tofun som det pratas om? Alltså var i affären, har förstått att det ersätter kött (?) så jag har aldrig känt behov av att kolla upp det närmare då jag äter kött.Tofu finns ju som silkestofu också, då är den mjuk och krämig och går att blanda i såser och soppor.
Silkestofu brukar finnas i den asiatiska hyllan om jag minns rätt, vanliga tofun i kyldisken där de vegetariska produkterna finns.Var hittar jag detta och den andra tofun som det pratas om? Alltså var i affären, har förstått att det ersätter kött (?) så jag har aldrig känt behov av att kolla upp det närmare då jag äter kött.
Då ska jag titta där TackSilkestofu brukar finnas i den asiatiska hyllan om jag minns rätt, vanliga tofun i kyldisken där de vegetariska produkterna finns.