Många äter Marmite som smörgåspålägg!
Vilket är lite avvikande
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Många äter Marmite som smörgåspålägg!
Mormor färgade banankakan med kaffe och bränt smör så varför inte!Leverpastej! Funkar till allt.
Vilket är lite avvikande
Nej då. Gott, magert, fullt med B-vitamin.
Jag hade kontrat med att skicka surströmming (vilket få icke svenskfödda brukar beteckna som mumsigt), till chefen.Magert? Ja. B-vitamin? Ja. Gott? NEJ!
Min australiensiska chef har hotat med att skicka en burk Vegemite till mig
Jag hade kontrat med att skicka surströmming (vilket få icke svenskfödda brukar beteckna som mumsigt), till chefen.
När jag var i en engelsk familj en sommar var min stora fasa five o'clock tea.
Minst en liten toast var det alltid Marmite på. Och hur jag än försökte svälja den hel/tugga så lite som möjligt, så spreds smaken av surt askfat i munnen.
Värst var när jag försökte smygmata de annars matglada hundarna... De gjorde ett slickande och gick med indragen nos. Då var jag ju tvungen att smuggla ned skiten i fickan.
Man brukar ju vänja sig vid en smak, men ack nej.
Eller så kan man dra ner lite på saltet bara , vad innehåller collorit , låter otäcktCollorit finns överallt på mataffärerna. Brukar stå vid sojan.
Jag använder Collorit när jag bara vill påverka färg och inte smaken, ibland har man ju redan haft lite soja i eller annan smaksättning som gör att det blir på tok för salt att ha i mer soja bara för färg..
[
Eller så kan man dra ner lite på saltet bara , vad innehåller collorit , låter otäckt
OkejCollorit innehåller sockerkulör, vatten och salt. Dvs inget att bli hysterisk över.
Fast jag saltar aldrig gräddsås, men det kan ju bli salt ändå. Sist gjorde jag tex basen på stekfett efter bacon = salt. Och soja är väldigt salt..[
Eller så kan man dra ner lite på saltet bara , vad innehåller collorit , låter otäckt
Hur kan du på fullt allvar föreslå leverpastej? När det finns skinkrosor????!!Leverpastej! Funkar till allt.
Förstår , kom på att ni köttätare använder ju ofta skyn från köttetFast jag saltar aldrig gräddsås, men det kan ju bli salt ändå. Sist gjorde jag tex basen på stekfett efter bacon = salt. Och soja är väldigt salt..
Det där lät gott faktiskt. Smart att använda baconfett, jag äter alldeles för lite bacon kom jag på nu.Fast jag saltar aldrig gräddsås, men det kan ju bli salt ändå. Sist gjorde jag tex basen på stekfett efter bacon = salt. Och soja är väldigt salt..
Ärsh, @Hyacinth har kommit in i någon fas o besvarar alla frågor, oavsett ämne med LEVERPASTEJ.Hur kan du på fullt allvar föreslå leverpastej? När det finns skinkrosor????!!
Ja det blev jättegott! Gjorde köttfärslimpa och då hade jag ju inget stekfett/sky efter annat kött så slängde i lite bacon bara för att få en god bas till såsen. Mums!Det där lät gott faktiskt. Smart att använda baconfett, jag äter alldeles för lite bacon kom jag på nu.
Collorit finns överallt på mataffärerna. Brukar stå vid sojan.
Jag använder Collorit när jag bara vill påverka färg och inte smaken, ibland har man ju redan haft lite soja i eller annan smaksättning som gör att det blir på tok för salt att ha i mer soja bara för färg..
Sockerkulör är ju E-150, börja förfasa dig över den farliga bokstaven ECollorit innehåller sockerkulör, vatten och salt. Dvs inget att bli hysterisk över.
Sockerkulör är ju E-150, börja förfasa dig över den farliga bokstaven E