Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Man får köra saker i perioder. Det går inte att hålla igång allt alltid, åtminstone inte förrän man är väldigt bra grundtränad och hållit igång i många år.
Jag har t.ex. prioriterat bort löpningen just nu även om jag tycker om det sjukt mycket. Det är för mycket jag vill göra på Friskis, vanan att sitta på landsvägshojen ska underhållas plus att jag nu ska börja förbereda mig inför att åka ett skidlopp i februari.
Nja, skönt/roligt att springa vet jag väl inte om det var, gjorde det mest för att jag inte hade nåt att styrketräna, haha
KL.
Fick till ett asbraaaaa ryggpass idag! Skivstänger fanns lediga så jag körde ett PB på 60 kg i marklyft, så himla nöjd! Detta efter några set med 40 kg (uppvärmning) och 55 kg. Ökade i alla övningar och hade en bra känsla genom hela passet
Sen skrev till en kompis och var glad över mitt pb i marklyft. Vi kom in på dragremmar, vilket hon tycker är fusk.
Vad tycker ni?
Jag har jättedåligt grepp, om jag tar en stång på kanske 30-40 kg så vill den bara glida ur händerna. Är det inte då bättre att jag tar dragremmar, får till en bra teknik och slipper tänka på att jag ska tappa stången?
Jag har börjat göra en superenkel (och supergod) matlåda till jobbet. Du behöver:
- Kokosmjölk
- Kokosolja - ger så mycket bättre smak i maten
- 1-2 kycklingfilé
- Bambuskott
- Vattenkastanjer
- Valfria grönsaker - jag brukar ta paprika och rödlök
- Currypasta
- Chili
Bryn kycklingen (som du skurit i bitar), kastanjerna och bambuskotten, häll på kokosmjölken och en matsked kokosolja och currypasta. Låt puttra, häll sist på grönsakerna. Salta/peppra och he på chili efter smak.
Superenkelt och som sagt dögott. Jag gjorde på en filé senast och fick ihop tre matbackar serverat med vildris
Omelett kan du ju göra på kvällen, det är ju nyttigt och går hyfsat fort!
(Apropå mörker och vinter, äter någon av er D-vitamin?)