Ja men precis och under bilden står det att det är det brittiska laget. Nämnda med namn....Hmm det ser ut som det holländska laget för 100 år sedan? Bild 2 kan jag inte se?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja men precis och under bilden står det att det är det brittiska laget. Nämnda med namn....Hmm det ser ut som det holländska laget för 100 år sedan? Bild 2 kan jag inte se?
Ang pinsamt att Parzival dras så i truten etc. Jag tycker nog de flesta hästarna går med samma grad av tryck i truten. Däremot är han förmodligen betydligt känsligare än många av de andra.
"Den där piaffen ser ut som om de har hittat ngt riktigt äckligt på marken, en orm eller något, och ska trampa ihjäl den"
Det undrar jag också!Finns hans kommentarer någonstans att lyssna på? Vad jag önskar han kunde få kommentera hela dressyrsändningarna, så mycket roligare dressyren skulle bli för alla tror jag
Jag har mailat och frågat (och föreslagit att de ska göra en särskild sida med bara Christian Olsson-referat :-) ), vi får väl se vad de svarar.Jag har också tittat efter det i efterhand då jag missat och kan inte hitta någonstans på SRs hemsida att det går att lyssna på de sändningarna i efterhand. Finns klipp ifrån OS och lite intervjuer. Men verkar bara sändas live.
Läs forum reglerna!Orkar inte gå tillbaks till ursprungsinlägget du kommenterade. Så svarar som tillägg till det här..
Ang pinsamt att Parzival dras så i truten etc. Jag tycker nog de flesta hästarna går med samma grad av tryck i truten. Däremot är han förmodligen betydligt känsligare än många av de andra.
Många av ritterna tänker jag mer att man ser på vm i vattenskidåkning stundtals. HELVETE(!!!!) vilket tryck i truten de har!
Man får frambensgest genom att sas köra upp dem i handen så att underhalsen spänns och är den som i ren spänning lyfter frambenen.
Det där är inte vackra, lätta frontar som möjliggör lätta framben genom att bakdelen bär.
Det är påskjut så pass mycket att man genom spänningen kan få sprätt i framdelen.
Det är en STOR skillnad i det.
Då kan man heller inte rida med nacken högst. Som det står i TR att man ska.
För mig är det liksom icke godkänt. Det är helt absurt att man premierar annat än självbärighet.
För mig måste en rörelse eller gångart innehålla alla de "ingredienser" som de ska enligt TR. Annars är det inte godkänt.. Jag har sas lagat en annan maträtt.. Om ens någon..
Och hur det skulle bli förändring vete fasen..
Man måste ju gå igenom rätt mycket processer för att få döma högsta ligan inom de flesta bedömningssporter och accepteras av de som redan dömer.
Då blir det förmodligen inte så stor förändring..
Sen tror jag iofs att många inte håller med mig och inte tycker det är spänt, inte är framtungt eller forcerat. Så det kanske inte behöver ändras några bedömningar om alla människor är glada och nöjda.
Jag tror btw att detta är ett kvinnligt fenomen.
Inte håller män på o kritisera de som är bäst i S. i olika sporter- för att de inte vinner VM eller OS.
Vi kvalar oss inte ens till fotbolls VM.
OK, men då ändrar jag till folk som inte utövar elitidrott själva.Åjo, fotbollslandslagets bästa tränare sitter i soffor runtom i Sverige! Möter dem ofta (och tillhör dem nog ibland ). fenomenet är inte mig veterligen unikt för ridsporten utan förekommer både kring fotboll, ishockey, formel 1, skidåkning och handboll är min erfarenhet. Jag är visserligen kvinna men inte andra som brukar sitta med.
OK, men då ändrar jag till folk som inte utövar elitidrott själva.
Fast tränare Vet vad deras adepter har för förmåga.. i sina bästa stunder o har förväntningar, samt att det är deras jobb.
Visst sitter män o svär över idrottare, men tror folk inte att de gör sitt bästa för dagen?
En skidåkare som är tömd på energi eller en häst som är spänd- vad göra liksom.
De flesta är inte perfekta på ALLT.
Vi som tävlar på medioker hobbynivå vet att det i stort sett omöjligt att rida över 75% då allt ska stämma.
Har ngn ridit en eller många perfekta Tävlingsritter?
Visst kan vi tycka en massa o smaken är som baken, men att såga våra egna bästa eller världsbästa. Det vete Katten.