D
dorisdoris
Sv: Viktminsknings/peppningstråd
Det är ju sjukt ju!
I princip har vi haft samma viktnedgång, det skiljer några hekto på våra vägningar :-)
3 agar innan förlossning vägde jag 106, för 5 veckor sedan vägde jag 94 ca och nuvarande vikt är 89,7. Jag har alltså gått ner nästan 17 kg.
Nuvarande vikt: 89,7
Målvikt ca 70 kg (men nöjd om jag kommer under 75=då passar mina kläder igen...
Vikthistoria: Har "alltid" varit lite smårund (från tonåren och uppåt), men gått ner i perioder (utan att "banta", men dock stenhård träning pga brinnande träningsintresse). 2002 var jag nere i 70 kg..
Metod: Promenader emd hundar och ridning. Bra kost. Inget godis eller glass. Bort med bröd, pasta och juicer.
Tips på jättegod "smalmat":
Olja 1 ugnsfast form.
Ta i önskat antal färdiga laxfiléer.
Krydda (tex färska, frysa örter)
Häv på tex babyspenat, tomater, lök etc efter smak.
Täck formen med folie. In i ugnen på ca 200 grader tills fisken är klar (ca 20 min)
Mums!
Det är ju sjukt ju!
I princip har vi haft samma viktnedgång, det skiljer några hekto på våra vägningar :-)
3 agar innan förlossning vägde jag 106, för 5 veckor sedan vägde jag 94 ca och nuvarande vikt är 89,7. Jag har alltså gått ner nästan 17 kg.
Nuvarande vikt: 89,7
Målvikt ca 70 kg (men nöjd om jag kommer under 75=då passar mina kläder igen...
Vikthistoria: Har "alltid" varit lite smårund (från tonåren och uppåt), men gått ner i perioder (utan att "banta", men dock stenhård träning pga brinnande träningsintresse). 2002 var jag nere i 70 kg..
Metod: Promenader emd hundar och ridning. Bra kost. Inget godis eller glass. Bort med bröd, pasta och juicer.
Tips på jättegod "smalmat":
Olja 1 ugnsfast form.
Ta i önskat antal färdiga laxfiléer.
Krydda (tex färska, frysa örter)
Häv på tex babyspenat, tomater, lök etc efter smak.
Täck formen med folie. In i ugnen på ca 200 grader tills fisken är klar (ca 20 min)
Mums!