Sv: Vårmammor 2010 snackar vidare del 11
After Eight-fluff
Tag fram en köksvåg
Ställ en liten skål på vågen och nollställ vågen
Väg upp 150 gram after eight med eller utan papper avgör du
Tag en skärbräda och en kniv, hacka upp after eighten i mindre bitar
Tag fram en kastrull
Mät upp 3 dl grädde och häll i kastrullen
Lägg i A-E i grädden
Sätt på spisplattan på lågtemperatur
Rör om med lämpligt instument hela tiden, grädden får inte koka - sänk temperaturen om den råkar göra det.
När A-E är smält och grädden helt klumpfri från godiset, häll upp "soppan" i en skål och förslut med plastfolie alt bunke med lock
Ställ "soppan" i kylen i minst 6 h gärna under natten
Tag fram "soppan" och vispa med elvisp - konsistens blir som grädde
"Soppan" måste vara helt kall annars kan den skära sig.
Päronmousse
Googla Tårtdecor
Klicka hem dig en päronmousse
Vänta på leverans
Följ anvisningen på burken