Sv: Vad har/ska ni äta? Del III
Det kanske lät mer fancy än vad det är, för det är riktigt enkelt!
Jag tar en burk ICA konserverad tonfisk i vatten
Häller av vattnet och lägger tonfisken i en skål (eller ja, djup tallrik brukar jag ta )
Sen häller jag på dadelbalsamicon! Den finns i de flesta ICA-butiker, den är inte gratis men såååå god! Värd varenda krona!
Sen brukar jag ta i salladskrydda och franska örter, blanda runt och låta stå i kylen med plastfolie över en stund. Om jag vill dryga ut balsamicon lite tar jag ibland en skvätt finpressad rapsolja för att det inte ska bli för torrt.
När det fått stå och dra en stund tar jag och blandar i diverse sallad och grönsaker (jag brukar ta spenat, ruccola, isbergssallad, körsbärstomater, finhackad lök och paprika, lite mozzarella och mycket avokade ), sen är det bara att njuta!
Dooo tell! Hur gör du tonfisken? Är inte förtjust i tonfick och inte i dadlar men dadelbalsamico? I'm all ears!
Det kanske lät mer fancy än vad det är, för det är riktigt enkelt!
Jag tar en burk ICA konserverad tonfisk i vatten
Häller av vattnet och lägger tonfisken i en skål (eller ja, djup tallrik brukar jag ta )
Sen häller jag på dadelbalsamicon! Den finns i de flesta ICA-butiker, den är inte gratis men såååå god! Värd varenda krona!
Sen brukar jag ta i salladskrydda och franska örter, blanda runt och låta stå i kylen med plastfolie över en stund. Om jag vill dryga ut balsamicon lite tar jag ibland en skvätt finpressad rapsolja för att det inte ska bli för torrt.
När det fått stå och dra en stund tar jag och blandar i diverse sallad och grönsaker (jag brukar ta spenat, ruccola, isbergssallad, körsbärstomater, finhackad lök och paprika, lite mozzarella och mycket avokade ), sen är det bara att njuta!
Senast ändrad: