Det kan jag inte svara på.Fast är det alla som är ett problem? Jag har bara läst ett test med tomater att man ska undvika dem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det kan jag inte svara på.Fast är det alla som är ett problem? Jag har bara läst ett test med tomater att man ska undvika dem.
Var det inte bisfenol-A de hade hittat? PFAS var väl i eko-ägg?Fast är det alla som är ett problem? Jag har bara läst ett test med tomater att man ska undvika dem.
Ja. Det är väl pga den som man numera kan förvara mat i öppnade konservburkar. Fast det är inget som jag någonsin har gjort eftersom jag har grundligt lärt mig att inte göra så.Tack! Ja, den är ju "ny", men jag trodde det bara var en stil-grejj Det är alltså någon form av plasthinna?
Minns ej. Det var därför jag skrev "giftiga ämnen".Var det inte bisfenol-A de hade hittat? PFAS var väl i eko-ägg?
Jag gjorde en snabbgoogling och jo, det är bisfenol A i konservbrukar och PFAS i ägg.Minns ej. Det var därför jag skrev "giftiga ämnen".
Så var det. Här kan man läsa:Var det inte bisfenol-A de hade hittat? PFAS var väl i eko-ägg?
Stämmer, fast PFAS fanns väl i alla ägg och mest i EKO-ägg pga fiskmjölet?Var det inte bisfenol-A de hade hittat? PFAS var väl i eko-ägg?
Ja det kan nog stämma. Jag ska erkänna att jag inte lyssnat så noga i och med att jag inte äter ägg..Stämmer, fast PFAS fanns väl i alla ägg och mest i EKO-ägg pga fiskmjölet?
Nej, det verkar vara EKO-äggen som är problemet och som jag ser det är det mer än ett problem. Att fodret är tillverkat av fiskmjöl bidrar till utfiskningen av våra hav.Ja det kan nog stämma. Jag ska erkänna att jag inte lyssnat så noga i och med att jag inte äter ägg..
P1 - min outsinliga käla till kunskap lärde mig det,Jag köper också det som har bäst pris oavsett förpackning. Jag visste faktiskt inte att konservburkar har PFAS i sig - där fick jag lära mig något nytt idag
Men det är ju den allra bästa lagringen så nu undrar jag varför det är så?!
Det finns många grönsaks- och bönkonserver i plåtburk. Beläggningsen ska - om jag fattat rätt - hindra att innehållet smakar plåt.Fast är det alla som är ett problem? Jag har bara läst ett test med tomater att man ska undvika dem.
Då hade P1s vetenskapsredaktion fel i sitt program om PFAS. De nämnde burkar.Jag gjorde en snabbgoogling och jo, det är bisfenol A i konservbrukar och PFAS i ägg.
Det ska hindra att tenn inte läcker ut i konserven.Det finns många grönsaks- och bönkonserver i plåtburk. Beläggningsen ska - om jag fattat rätt - hindra att innehållet smakar plåt.
Tomater behöver man inte undvika. det är bara plåtburkarna som kan vara problem.
PFAS finns ju lite överallt så det är inte otänkbart. Tror dock bisfenol A är vanligare i just konserver.Då hade P1s vetenskapsredaktion fel i sitt program om PFAS. De nämnde burkar.
alla ägg är problem där det ges fiskmjöl.Nej, det verkar vara EKO-äggen som är problemet och som jag ser det är det mer än ett problem. Att fodret är tillverkat av fiskmjöl bidrar till utfiskningen av våra hav.