Ja fråga tycker jag.Vad tycker ni, är det ok att fråga ens hyresvärd om tjänsten att ta emot mitt paket i mitt ställe?
Obs, jag bor typ i deras trädgård så det är inte långt på det viset.
Min gamla hv var det aldrig några problem med sånt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja fråga tycker jag.Vad tycker ni, är det ok att fråga ens hyresvärd om tjänsten att ta emot mitt paket i mitt ställe?
Obs, jag bor typ i deras trädgård så det är inte långt på det viset.
Syltbomben eller Côtes du Rhône säger jag. Freixenet hade jag kokat glaze på
Skulle min naprapat säga det vore det inte positivt... utan snarast: "Här ser vi ett perfekt exempel på en envis idiot som inte ger sig fast det gör ont"
Tack!!Ja fråga tycker jag.
Min gamla hv var det aldrig några problem med sånt
Snart är jag hel och har ett hem igen... möt Isis:
Det blev en annan syltbomb, Campolietti Ripasso.
Bra tips om glazen! Hoppas bara att den inte får smak av tonårsfylla!
GrattisJag har skrivit färdigt Boken. Ikväll satte jag punkt för berättelsen. Det känns SÅ märkligt.... Förhoppningsvis kommer bakformen imorgon så jag kan fira med boktårta i helgen !!
(Nu väntar såklart redigering och korrekturläsning, för skrivandet slutar ju inte här.)
Haha deras kyckligsbitar med sötsur sås går inte av för hackorBlääää
Något enklare rödvin kanske?Jag funderar på vad för slags vin som kan funka till korv (chorizo) med bröd. Chardonnay från Bourgogne, Côtes du Rhône eller ett gammalt och ganska äckligt Frexinet (brut) inköpt på Tallink Silja i december 2017?
Jag har nog någon syltbomb från Piemonte också (barbera). Det borde kanske funka bäst?
Är detta en ny familjemedlem ??!Snart är jag hel och har ett hem igen... möt Isis:
Var på väg till gymmet och trodde jag skulle orka med det innan middagen, men fick världens energi-dipp på vägen så nu sitter jag och väntar på stans godaste sushi