Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ikväll blir det räkor! (Göteborgare - Coop på Wieselgrensplatsen säljer för 89:- kg idag, det är svårt att slå!). Rostat bröd och aioli till, och så bad jag pappa kolla om det fanns någon god rökt makrill.
På en fredag, dessutom! Otroligt bra pris för en fredag.Ikväll blir det räkor! (Göteborgare - Coop på Wieselgrensplatsen säljer för 89:- kg idag, det är svårt att slå!). Rostat bröd och aioli till, och så bad jag pappa kolla om det fanns någon god rökt makrill.
På en fredag, dessutom! Otroligt bra pris för en fredag.
Viltfärsbiff till lunch med anledning av samernas nationaldag.
Jag tycker sojagrädden är för söt. Enklast, så att alla kan äta samma mat, om man dessutom använder mycket mjölkprodukter, är väl att den/de som är laktosintoleranta tar laktas.
Eller gör som jag, vänjer sig i stort sett av med grädde.
Gryta är ju gott. Som en variant på Boeuf Bourguignon? (Skulle skriva älg Bourguignon, men google translate påstår att älg heter wapiti på franska, kan det verkligen stämma?).Snyggt! Då har jag användning för älgen vi fick. Vad kan man göra annat än en gryta? Usel på sånt här.
Snyggt! Då har jag användning för älgen vi fick. Vad kan man göra annat än en gryta? Usel på sånt här.
Gryta är ju gott. Som en variant på Boeuf Bourguignon? (Skulle skriva älg Bourguignon, men google translate påstår att älg heter wapiti på franska, kan det verkligen stämma?).
Vad har du för älgdel?
Gryta är ju gott. Som en variant på Boeuf Bourguignon? (Skulle skriva älg Bourguignon, men google translate påstår att älg heter wapiti på franska, kan det verkligen stämma?).
Vad har du för älgdel?
Men har du något emot att göra gryta, @Hyacinth?
Stek kan ju bli ungefär hur tråkigt som helst, så då hade jag föredragit tjälknöl. De perioder jag äter mycket älg, gör jag samma saker med den som med nötkött - curry i olika former, tex.
Men om det är samernas nationaldag du vill fira, kan ju en gryta med svamp och tranbär i vara bra? Jag hade dock satsat på lång koktid för en okänd älgbit. Min erfarenhet är att det finns rätt mycket rätt enkelt trådigt kött på en älg, och det verkar ju ge något slags machobonus att skjuta tolvtaggare, typ.
Ju äldre och segare desto mer status...
Svamp och tranbär låter ju ok, jag bara tycker alla grytor smakar likadant till slut. Måste hitta nån kul krydda att piffa till det med. Ska se om jag kan lista ut vad för älgdel det är.
Wapiti låter helt galet. Élan Bourguignon måste det vara.