Yup, friterad kalkon ar super gott. Vi sprutar in en "marinad" av kryddor och smor i de kottigaste delarna, rubbar pa cajun kryddor utanpa och sanker ner den i jordnots olja. Mums!
8 1/2 kg turkey som precis har blivit preparerad. Den sitter pa ett stod speciellt for andamalet, inga kedjor behovs.
Har pagar friteringen. 60 minuter for den har storleken av fagel.
Har ar den fardiga produkten
och sa har sag min tallrik med allt godis ut. Traditionella ratter pa Thanksgiving bordet; creamed farsk majs, spenat gratang, caramelized morotter, mac 'n cheese (makaroner och flera sorters ost i en gudomligt mjuk och smakrik rora), cranberry sas med portvin, "stuffing" som bakas separat i ugnen (det gor man i alla handelser da stuffingen gor fageln torrare), en brod pudding av nagot slag, sotpotatis gratang, stekta radissor, och en majs muffin pa hornet. Och sa sjalva fageln forstass, jag hade bade ljust och morkt kott pa tallriken men avstod fran bade sas och potatismos. Och nej, jag at inte upp alltihop.