Tyvärr använder de sig av färska champinjoner
Det är verkligen jättetragiskt!
Jag är ganska mat-oinspirerad. Fixar till en enkel potatisgratäng och fräser upp lite pepprig aubergine och halloumi till.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Tyvärr använder de sig av färska champinjoner
Jag har ett fantastiskt recept utan massa krusiduller som är ett bra grundrecept! Ska jag skicka det till dig?Jag har tänkt laga köttgryta idag, en hederlig vanlig jäkla husmanskostgryta utan choklad och kanel och allt som nu kommer upp när man googlar.
Men, hur gör man?
Min tanke är att fräsa nötkött i smör och pudra över mjöl. Sen i med vatten och Buljong och låta det puttra länge, länge. I med morötter och lök efter ett tag.
Bör man ha grädde i? Lagerblad? Svartpeppar?
Hjälp!
Jag har ett fantastiskt recept utan massa krusiduller som är ett bra grundrecept! Ska jag skicka det till dig?
Annars är det här en bra bas http://www.arla.se/recept/grundrecept-gryta/
Och så kan du ha i grädde eller vad du nu vill sen
Gärna! Nu står skiten redan på spisen, men vi får väl se vad det blir av det. Haha.
Har ingen grädde hemma, så jag hoppas det såsar till sig ändå. /Orkar inte gå de femhundra metrarna till Ica
Har du créme fraiche kan ju det funka Eller rödvin för den delen.
Min partner gör lasagne med svamp och spenat utan grädde (jag har aldrig ens hört talas om att man skulle ha grädde i lasagne, låter helt absurt) och utan ostsås. Han häller lite lagom med vin i svampen, och reder det med lite mjöl så att det inte är tunt som vatten. Det händer också att han blandar spenaten med keso, för att göra det hela lite mer närande utan att det blir fett.
Riven parmesan eller annan ost kan man ha ovanpå om man vill. Partner har det. Man kan även servera lasagnen med riven parmesan.
Jag har också köpt hem det, har bara ätit ett par bitar av det och är väl inte jätteförtjust men det funkar med en bit ost och faktiskt var det ganska så ok med messmör på och är toppen för mig att ha som komplement!Och just det, @honung , jag har köpt hem paltbrödet... Nu ska det bli ordning på värdena!
Fin inledning på helgen.
Jag använder fredagar för att komma ner i varv så jag orkar vila upp mig under helgen.Vi tjuvstartar helgen lite?