athena_arabians
Trådstartare
Jag har i lite salt oavsett vilken smulpaj jag gör. Min mans kollegor blev helt lyriska när de fick smaka och undrade vad det var för spännande ingrediens som gjorde sådan skillnad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Du och stjärnkocken.Jag har i lite salt oavsett vilken smulpaj jag gör. Min mans kollegor blev helt lyriska när de fick smaka och undrade vad det var för spännande ingrediens som gjorde sådan skillnad
Du och stjärnkocken.
Ah, intressant. Vissa saker gifter sig bra med varandra; som punsch och hjortron (i chokladtårta).Det är bra att slänga i lite konjak i blåbärspajen också I blåbären då, inte smuldegen
Jag har i lite salt oavsett vilken smulpaj jag gör. Min mans kollegor blev helt lyriska när de fick smaka och undrade vad det var för spännande ingrediens som gjorde sådan skillnad
Slänger du i saltet via armbågen också?
Jag gillar den här: https://www.ica.se/recept/knackig-rabarberpaj-715053/
Det är bra att slänga i lite konjak i blåbärspajen också I blåbären då, inte smuldegen
Som omväxling efter viss överutfodring i Berlin, åt jag till middag edamamebönor med flingsalt, samt ugnsrostad grön sparris med sesamfrön, soja, lime och sriracha. Det var det hela. Sparrisen kostade 40 kronor/kilot.
Jag har hittat srirachaflaskan med tupp på! Den finns på närmaste Hemköp.
Jodå. Jag är ju ingen chilifantast, och jag är inte såld. Men den var rätt bra. Jag använde den på min gårdagssparris.Men vad tyckte du om tuppen?