Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag beklagar, torrt industribröd låter rätt deppigtJamen, @Koltrast ! Nu blir jag avundsjuk.
Min frukost: torrt bröd av industrikaraktär. En macka med menlös marmelad (jag tog fel i morgontröttheten) och en med Danbo. Osten och kaffet de enda ljusglimtarna i misären. Jag längtar redan efter lunch.
Äter indiska left overs till lunch. Palak paneer och vitlöksnaan. Lika gott som igår!
Jag åt det som det var. Det var kanske lite segt, men doppat i raita så var det absolut inget fel på det! Jag borde få äta indiskt ikväll igen... nu var det lite dyrt kanske, men ack så värt det!Hur gör du med naanbrödet? Jag har aldrig lyckats få det ens hyfsat gott som rester, testat att äta det såväl rumstempererat som uppvärmt i ugn och uppvärmt i mikro
Hur gör du med naanbrödet? Jag har aldrig lyckats få det ens hyfsat gott som rester, testat att äta det såväl rumstempererat som uppvärmt i ugn och uppvärmt i mikro
Till lunch blev det insalata caprese men med en liten twist i form av skivad avokado emellan resten. Till det en bit rostat bröd då jag inte hade något färskt bröd hemma.
Fika bestod av en kopp kaffe och en halv sportbar (chokladkaka).
Till middag: ???
Efterrätt blir jordgubbar med gräddmjölk
Igår gjorde jag en Risoni, inspirerad av den spanska paellan.
Så blev en risoni med saffran, lök, vitlök, chili, stark korv, små tomater och kräftstjärtar. Blev oförskämt gott och lite för mycket, så det blev samma till lunch, och kanske även middag....
Jag har blivit lite förälskad i risotto och risoni. Behöver lite ny inspiration känner jag.
Svamprisotto är självklart, lika så Risoni med saffran och skaldjur/paella.
Så kom med allt ni har!
Åh vad kul för jag har också snöat in på risoni och kollade upp recept idag!
Inhandlade ingredienser till dessa, dock vegokorv:
https://www.mathem.se/recept/kramig-risoni-med-grona-artor-och-bratwurst
http://www.vardag.nu/kramig-svamprisoniotto/
Annars brukar jag göra pastasallad men med risoni istället. Gör ofta en sås/dressing med pesto och yoghurt som bas.
Svamphistorien ska jag absolut pröva i helgen!
http://www.tasteline.com/recept/lisa-lemkes-risonipaella/
Gjorde en habrovink på den här igår. Ingen kyckling och ingen paprika, men massor av sparris! Mums!
Adderade lite kräftstjärtar ocksåÅh sparat direkt i min receptmapp på telefonen
Händer inte det där alltid överallt i sommarvikarietider? Det förklarar iofs bara hälften, eftersom det fortfarande är underligt hur människor kan undgå att veta vad ganska vanliga grönsaker och rotfrukter heter? Sist jag råkade ut för det handlade det om rotselleri och fänkål.Tjejen i kassan på Ica i småstaden frågade i tur och ordning vad fänkålen, kronärtskockan samt auberginerna heter. Dessa stadsbor som köper så konstiga saker!