Tittar in i ditt kök, del 15

Status
Stängd för vidare inlägg.
Kom hem efter hård arbetsdag och sambon hade gjort stekt strömming med dionsenap och dill emellan och ett mos som var så himmelskt att jag inte kunde sluta äta. Och så hade han rårört lingon till. Så jäkla gott. Har inte ätit det på typ tio år. Minst.

Till efterrätt hade han gjort klappgröt (bara för att receptet stod nedanför det på strömming och han inte ätit det sedan han var barn och fick för sig att det skulle vara kul att testa). Det var gott på ett snällt sätt. Varmt fluff som la sig snällt i magen.

Roligt! :)
 
Smällt i mig en skorpa, lunch blev otippat jättegod Meze i dödstråkig miljö eftersom KÄRA MAKEN bestämde sig för att jag behövde en utflykt. Det behövde jag.
Nu sitter jag och hoppas på att hen förstod min ytterst subtila hint om att köpa skagenröra på Melanders fisk.

Subtila hinter är alldeles för risky.
 
Subtila hinter är alldeles för risky.

Jag brukar köra slägga, det är lagomt subtil nivå :up:

Dessutom, vad är det med karlar och mängder? Pappa och särbon var/är likadana. Man säger att man behöver några tomater och får en halv påse O_o Några tomater är för mig max fyra st.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Valet i USA
  • Vad gör vi? Del CCIV
  • Sellpy?

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd 30
  • Promenadskor vinter
  • Akvarietråden V

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp