Har nu lagat INFLUENSISK carbonara med bacon från glad gris. Hörde ryktas att det var VLINETS dag idag, osäker på om det stämmer men vågar absolut inte chansa! Här får ni en bild. Sallad schmallad, lite tulpaner fick vara med istället.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vilket recept har du på vegetariska skagen?
Har nu lagat INFLUENSISK carbonara med bacon från glad gris. Hörde ryktas att det var VLINETS dag idag, osäker på om det stämmer men vågar absolut inte chansa! Här får ni en bild. Sallad schmallad, lite tulpaner fick vara med istället.
6/2 är det semikolonets dag. Vad äter man då?
Colon?
Tjocktarm, för den som inte är så insatt i latinska anatomitermer
6/2 är det semikolonets dag. Vad äter man då?
Två semlor. Förstås. Gäller att äta rätt fort för grädden håller på att halka ur den nedersta. (ska man behöva lära er allt???? )
Missa VLINETS dag på rent slarv vore ju som att missa nyårsafton! Häromdagen var det Nalle Puhdagen, vilket jag firade med honingssmörgås.
Min medryttarhäst älskar stjälkselleri, upptäckte jag i lördags Om du verkligen inte kommer på något annat att göra med den alltså...Hoppsan, fick hämta tråden på sida 2!
Igår spaghetti med burkpesto och småtomater, idag är jag ledig och har mest ätit blandad sallad. Gött.
Men jag har ett problem: stjälkselleri. Köper emellanåt en stjälkselleri och när jag har gjort av med två, kanske tre stjälkar, så vill jag aldrig mer se den. Har den rå i sallad och överröstar den med andra salladsingredienser som är goda. Vad gör ni med stjälkselleri? Är den god varm? Är den god i någon form?