I fredags bjöd
@Killaloe på en fantastisk halloumigratinerad lax, med rostade grönsaker och matvete och sallad och citronyoghurt och gud vet allt. Så gott! Särskilt med en sorts spännande vulkan till efterrätt
I lördags, jaa, vad åt jag i lördags? Jo just det, det blev ganska sen, rejäl frukost med saffransscones och därför utgick lunchen till förmån för fika, och till kvällen åt jag prinskorv och rostad kryddpotatis, sådan där folieform som finns i kyldisken. Så glammigt! Men faktiskt väldigt gott, de små rara potäterna var välkryddade och lite pikanta.
Igår åts det stekt gnocchi på influencervis, toppat med pesto, prosciutto och oliver någon gång mitt på eftermiddagen. På kvällen åt jag lite potatis från i lördags och lite mer prosciutto.
Nu har jag en fråga till er gullisar - jag har typ ett helt huvud rödkål som behöver min uppmärksamhet. Gärna ikväll, för annars förfars det antagligen. Finns det överhuvudtaget någonting att göra med det som inte är rödkålssallad eller rödkål som på julen? Det måste det ju finnas. Ser något om rostad rödkål med nötter när jag googlar, kan det vara något? Alla tips är som vanligt välkomna